Hľadám nejaký čo sa dá hlavne ľahko rozložiť a šupnúť do auta, a je dobrý aj do terénu no nie s veľkými kolesami? dakujem za rady🙂
Britax B - Agile, štvorkolesový. Všetko dobre, priestor aj pre veľké dieťa, aj cena v pohode. lahko sa rozloží. Keby som ho kúpila skor, nemusela som meniť kočíky. Doporučujem
My mame tiez Britax, ale B-Mobile, a tiez stvorkolesovy. Lahunky, lahko sa rozklada, supnem do auta raz dva. Ma vsetky kolieska nafukovacie a je odpruzeny. Mame velke dieta, no krpec je v Britaxe v pohode, je to dost priestranny kocik, aj sedacka je dobre polstrovana, pohodlna. Kociar sa lahucko ovlada aj v terene, ja s nim obcas prebehnem aj cez jarok a tak podobne, ked sa inak neda 🙂 . Jedinou nevyhodou pre mna je, ze nozicky dietatka visia dolu, "podnoznik" sa neda nastavit do vodorovnej polohy, iba mierne vyvysit. Krpca teda do neho nedavam spat, lebo mam dojem, ze pri oddychu by mu nemali nozky visiet. Ale ako som videla na vlastne oci, deticky sa vedia vynajst- jeden drobec si vylozil nozky na madlo a vyriesil 🙂
Ahojte. Kika ja by som ti poradila kočík Baby Design Sprint športový. Je na e-shope www.biboc.eu
Majú tam viac na výber.. 😉 keď tak im napíš oni ti aj poradia.. sú aj na Facebooku, ja som s nimi komunikovala tam 🙂 a poštovné je u nich zadarmo.. možno dajú aj zľavu 😉
ja mám športový a až na úložný priestor som spokojna je to espiro