Prosím o rady !!!!
1.priestranný
2.úplný ľah
3.ľahký
4.ľahko ovládateľný
5.skladný
6.aj do protismeru
Vďaka 😊
@mario1987kozar ďakujem za odpoveď 🙂 hľadám len športový kočík, bez vaničky a bez možnosti nakliknutia vajíčka 🙂
Ahoj...u nas velká spokojnost s Peg perego Aria.....spratny, lahky, priestranny a super cistitelny....
@sue my mame valco baby má len 6kg,Maimalna spokojnosť strieška sa dá sklopiť takmer uplne dopredu čiže v lete žiadny slnecnik nepotrebujeme.ale nedá sa dat v protismere každý.ja som povodne tiež chcela protismere ale po mesačných nahaňačkach za športiakom sme sa rozhodli pre tento.je pevný,nožicky sa dajú polohovať,ide zolne do lahy,nehrká,a keď ta omrzi farba striešky môžeš si dokupit inej farby dá sa to meniť ale to je už také ze bez toho sa môžeš zaobísť,to je len taký bonus.a skladá sa jedným kliknutím a hotovo.ked ho nas zložený má pás cez rameno čiže ho vieš niest ako kabelku
mala som taky Gesslein F4, teraz sa to uz vola inak ...
Dobry deň. Ja by som Vam poradil Peg Perego konkretne Book Plus S čo je velmi dobrý kočík. Medzi jeho plusy patri jednoznačne váha (10kg) potom gumové, nie však nafukovacie kolesá čo vidím osobne ako skôr výhodu keďže nemôžte dostať defekt. Ďalej koženková rúčka odolná voči zničeniu. Čo sa týka skladania veľmi rýchle a jednoduché a veľkosť skor poteší. Športová časť sa dá samozrejme otočiť v oboch smeroch ako to býva vo vačšine prípadov. Nevýhodou je absencia pruženia a priemerná veľkosť vaničky. Ešte menší je potom model 51 Slim ktorý však miesto gumových kolies má penové taktiež rúčka je z menej odolnejšieho materialu. Je však ešte viac skladný
Alebo by som potom ešte zvážil Concord Wanderer... Veľmi ľahký (10 kg), skladný s veľmi priestranou sedacou časťou sklopnou do úplného ľahu. Nevýhoda je malá vanička. Oba kočíky majú v yrojkombinácií vajíčka s veľmi dobrými výsledkami v crash testoch.