Mamky, ktoré máte lacný kočiar, aspoň dvoj kombinácia, nie z bazáru ale nový, do 400€, ako ste spokojné? Výhody a nevýhody.
Budeš ho používať len pár mesiacov, na to nepotrebuješ drahý kočík, pokiaľ si nepotrpíš na značky a moderný výzor. A netreba ani nový, bo tie mamičky čo kúpili nový ho pravdepodobne
nestihli ani zodrať (ak je po 1dieťati).
ja mám za 430. Myslím si, že je to lacný kočík a som spokojná. Bývame na dedine a musím povedať, že som mala na návšteve viacero mamičiek so super drahými kočíkmi a s dedinským terénom si veľmi neporadili. Tiež nemali takú veľkú búdu ako ma môj, ďalšiemu nešli zaaretovať kolieska. Za tú cenu mám 3kombináciu. 2kombinácia by bola o 60€ lacnejšia. Ja by som nemenila.
napadla ma len jedna nevýhoda... je možné, že tento kočík zvládne len jedno dieťa.. neviem... ak zvládne len jedno, tak pri druhom si kúpim niečo obdobné a budem sa tešiť, že mám zas nový... a s dvoma lacňákmi sa dostanem na cenu jedného drahého, u ktorého ale tiež nie je isté či zvládne dve detičky. Aj keď... vždy záleží od toho ako sa k tým veciam správame.
@migelka my ešte nemáme kúpený (chcem určite trojkombináciu), ale čo som pozerala na nete samozrejme nové kočiariky, myslím že sa dá kúpiť do 400-450€ (to je môj strop, viac by som za kočík ani nedala) pekný, funkčný, aj kvalitný a neriešim či to je taká značka či taká...
https://www.mojkocik.sk/
ja som zvažovala aj kúpu nového, no nakoniec som sa rozhodla kúpiť používaný, keďže som čítala veľa recenzií a skúseností a pri lacnejších 3-kombináciách je často problém, že športová časť je nie veľmi vydarená.
moje hlavné kritériá - čo najväčšia vanička, keďže bábätko bude mať v zime cca pol roka, tak aby sa tam zmestilo aj s fusakom, veľké nafukovacie kolesá, keďže budem kočiar ťahať po schodoch do bytu a tiež terén u nás v meste + sneh v zime to priam pýtajú, + bolo odpruženie, aby bol kočiar kolísavý, aby s bábätkom moc nehrkalo (hlavne pre námestie dlaždené kameňmi).
vybrala som si model, ktorý podľa mňa tieto kritéria spĺňal a potom som striehla na bazáre, kým som nenatrafila na TEN môj - po 1 dieťatku, používaný hlavne doma (je to vidno, kolesá nie sú zjazdené, je čistučký, nerozheganý, polohovateľná aj vanička, takže aj zvedavé 6-9 mesačné bábo by tam kľudne mohlo ešte vydržať, proste super stav) za cenu 145eur (2-kombinácia, vajíčko mám od sestry). zaslanie kuriérom vyšlo na 15eur, takže mám svoj vysnívaný kočík za parádnu cenu.
ak teda budeš kupovať nový, odporúčam podľa možnosti nájsť ho v kamennom obchode, aby si ho mohla poriadne omrknúť a keď sa nedá, aspoň preštuduj recenzie a skúsenosti iných mamičiek s ním. ešte čo som vyčítala, tak často je 3-kombinácia zbytočná, keď sa ti bábätko do vaničky zmestí len krátko (sleduj vnútorné rozmery, kamošovi sa dcérka nevošla do vaničky už v 4 mesiacoch a museli kupovať nový), na šporťák je ešte "primladé" alebo je športová časť nepohodlná a nekvalitná - teda musíš tak či tak kupovať nový šporťák. môj pôvodný plán bol - lacnejší používaný kočiar s veľkou vaničkou a potom nový a kvalitný šporťák.
Ja som mala 3 kombinácii Quatro 3 bol perfektný stal cca 350€ aj s doplnkami a kuriérom.
Sestra mladšia si kúpila za 90€ iba hlboký nový za 25€ si kúpila použite vajíčko a za ďalších 70€ nový športový. Tiež si nevie vynachváliť.
Najmladšia má nový kočík cca 750€ a zvažuje nový športiak 😂😂😂 každému vyhovuje niečo iné
nie vždy vysoká cena = vysoká kvalita...keď už si nejaký kočík (aj lacnejší) vyberieš, radšej si prečítaj recenzie a skôr sa zariaď podľa toho...myslím si, že aj lacnejší kočík môže byť kvalitný 🙂 Alebo potom pozeraj nejaké akcie ;) ako napr. https://www.kociky.sk/akcie/strana-5/?order=price
ja som velmi obanovala kupu lacneho kocika. Hrkali mi kolesa, neskor sa pokazili, sportova cast bola prevelka na prechod z vanicky, dieta v nom lietalo, padala mi strieska, mala som maly nakupny kosik... moje kriteria boli ovela vyssie, na co ma v obchode na zaciatku nikto neupozornil. Ak si aktivna, urcite kup nieco co vyhovuje Tvojmu zivotnemu stylu, inak sa natrapis a neskor budes menit.
My sme mali takko; je z lacnejsich a bol super, vyuzili sme aj vanicku aj sportovu cast, potom som uz kupila len golfac ked bola vacsi
To je tazka otazka. Mohla si napisat aspon model, o ktory mas zaujem. Vyhody su isto cena a nevyhoda len to, ze nie je novy. Mozno ti budu kolieska hrkat, bude niekde vyblednuty, mozno osuchany ale tak niekomu to nevadi a co tak pozeram obcas tak aj tie pouzite kociare vyzeraju ako nove