Ahojte baby, nepoznáte nejaku lacnejšiu napodobeninu bugaboo foxu, čo sa štýlu, výzoru týka? Ďakujem pekne za každý typ 🙂
@mamicka_1993 https://www.google.com/search?q=mama+kiddies+ba... mama kiddies baby bee 🙂
Co to znamená “lacnejšia”? Bugaboo sú kvalitne kociky. A nájdeš z druhej ruky za slušne peniaze. Videla som komplet Cameleon aj z príslušenstvom za 300-350€. A aspoň vieš že to je kvalitná a vydrží. A každá súčiastka sa dá vymeniť samostatne. Ja by som šla asi skôr touto cestou
@cookie29 no práve ten cameleon sa mi vôbec nepáči 🙈... Jasne pozerala som aj bazarove samozrejme ale bojim sa trosku ci po čase neukáže nejaké skryté vady, a ani tie súčiastky nie sú najlacnejšie a keď kúpim za 800 € pouzivany kocik tak chcem si byť ozaj istá, lebo za tu cenu si kúpim aj nový s komplet príslušenstvom... Chápeš..paci sa mi ten dizajn takže preto sa pýtam ci niekto nepozná aj niečo podobné 🙂
@mamicka_1993 ja mám fox na predaj 🙂 je už chudák po dvoch deťoch, ale stále slúži a určite dlho slúžiť bude. Aký máš rozpočet?
@mamicka_1993 a tiež sa prikláňam k tomu názoru, že keď nechceš vyhodit toľko peňazí za nový, nájde sa v pohode na bazare niečo lacnejšie. Veľa je ešte v záruke, tak skús len pohľadať. Nekupovala by som žiadnu napodobeninu toho kočíka, skôr by som potom vybrala nejaký iný ❤️
@mamicka_1993 na trhu uz je aj bugaboo lynx, podobny foxovi ..... a bugaboo aj jazden je stale pan kocik 🙂
Este na origos stranke si vies pozriet aj outletove veci a vyskladat
@mamicka_1993 akože ja priznávam že medzi Fox a Cameleon 3 nejaké veľké rozdiely nevidím, ale teda ok. A 800 je za používaný kocik dosť najmä keď nový kúpiš za trosku viac. Ja som hovorila o cca 300-350
@cookie29 no lenže fox stoji nový okolo 1200 a cameleon aj 750 😁
@mamicka_1993 jasne. Pred 3-4 rokmi stal Cameleon 1200 lebo to bola novinka. Ešte raz, ja mám 4 ročný. Je to super kvalitný kocik, len nižšie položená vanička. Predávajú sa v super stave okolo 300-350€ s príslušenstvom. A na bazároch či Vinted sa dajú nájsť doplnky za zaujímavé ceny, keď sa na to trosku pozrieš. Ja som našla letné striesky za 15€. Fusak za 15-20€ a pod. Proste môžeš si ho vytunovať. Práve preto by som do nejakej napodobeniny nešla.
@cookie29 ahoj, mohla by som sa ta opytat, ako si bola spokojna s cameleonom? rozmyslam nad 3 +, nakolko sa mi za foxa nechce davat take peniaze a viac sa mi pozdava tento 🙂 zvladne aj nejaky ten sneh a jemny teren? chceme ho primarne do mesta, ale ak by nahodou.... A príde mi to aj rozumný kompromis medzi cenou a tym, co ponuka 🙂 Dakujem moc 🙂
@feeewa ja mám stále Bugaboo. Za mna topka. Negatíva sú že je vanička nižšie a teda v meste je dieťatko na úrovni výfukov :( ale to je dnes veľa kocikov. A pokial máš vaničku, tak je košík pod nou neprístupný. Na Cameleon sa nemá vesat nič na rúčku. Takze ani prebaľovacia taška. Ináč super kocik, second hand dobre ceny, na Vinted nájdeš hŕbu doplnkov na tuning a zmenu ak chceš. Akurát po určitom čase začne byt veľký a nespratny. Najmä autom. Ale ináč neľutujem. Ak chceš niečo konkrétnejšie neváhaj a opýtaj sa
A sneh áno ale skúšala som menej, nebola príležitosť. Zato na plazi žiaden problém. Takze keď zvládne plážový piesok (nie ten mokrý ale ten suchý zabarajuci sa) tak aj sneh
@mamicka_1993 osann pep?