Kvalitný kočík do 450 eur

emmmabb
2. jún 2021

Ahojte maminky, prosim vas aky kocik odporucate
max 450€
3 kombinacia nieco dobre, lahke, spratne pevna konstrukcia ale za nie nekrestanske peniaze.
Pozerala som ten kinderkratf alebo hauck. Mate skusenosti??
Dakujem za kazdu radu 🤗

mima173
2. jún 2021

@emmmabb My mame Bexa ultra 2.0 za 400€ a sme spokojný 🙂

guiseppinka
2. jún 2021

3kombi ti neodporucam... Ziadna 3kombi nie je lahka a spratna... Vzdy budes potom kupovat sportak

zaba21
2. jún 2021

@emmmabb
Dcéra kúpila Joie, dvojkombinaciu. Zatiaľ vie spokojná ale zatiaľ ho používajú krátko.

s_a
2. jún 2021

No hlavne vajíčko v tej cene k tomu určite nekúpis kvalitné.. ja by som už kupovala všetko samostatne.. hlavne kvalitné a bezpečné vajíčko.. radšej kúp teraz vaničku a vajíčko samostatne a za pol roka kúpiš športiak

lenuska9999
2. jún 2021

@emmmabb my sme boli nadmieru spokojní s edrema breva. Ale stal niečo cez 500. No videla som, že ho predávajú na rôznych bazároch aj za 200. Bol veľmi pekný, mal väčšie nafukovacie kolesá , dobre odpruženie a zvládol vážne každý terén. Raz sme na neho naložili ešte dole na nákupný košík asi 15kg veci a takto sme šli k babke na samotu po poľných rozbitých cestách a blate. A kočík úplne bez problémov to zvládol. Inak hlboká vanička sa dala tiež polohovať, tiež opierka nôh na športovej časti a opierka chrbta sa dala dať do úplného ľahu. Bola k tomu aj prebaľovacia taška, má priestranný košík dole pod kočíkom... Ľahko sa ovládal , otočný v oboch smeroch. Tiež sa dobre skladal a vmestil do auta... Za mňa top kočík, ktorý spĺňal všetko, čo som chcela..

dzejsik
3. jún 2021

@emmmabb Kinderkrafty sú zvyčajne hrkálky, aspoň čo stretávam na ulici ... pozri si dvojkombi a k tomu vajíčko značky Maxi Cosi, Britax, Cybex, Be Safe z bazáriku po 1 dieťatku ... majú dobré testy, hrubšie steny, aj ergonómiu pre bábätko ... tie k trojkombináciám bývajú zvyčajne len také aby boli

zuvelyn
3. jún 2021

ako bolo pisane, trojkombinacia nebude nikdy splnat take atributy ako chces.
Mozno ti to le pomoze, ja som kupovala synovy sportiak Zopa Move, da sa k nemu dokupit aj hlboka vanicka (neviem ale aka je). Je to maly kompaktny kociar, lahky, zlozi sa sa super so sportovou castou ALE nie na rozbite cesty, nie na dedinu, nie do terenu a nie na dlhy cas - syn ma rok a veruze mu je sporotva cast kratka a budeme potrebovat novy (ou je). Vajcko v ziadnom pripade z trojkombinacie ale nieco kvalitne. Ja ak by som kupovala druhy krat prvy kociar (cakame druhe ale popasujeme sa s tymi co mame doma, nie som cohotna zase minat penize na kociare) Tak kupim z bazaru hlboky a nasledne novy sportiak poriadny. Vajicko tiez poriadne. Ale hlavne pred tym si to ist svetko vyskusat do obchodu. Ja som tu Zopu kupovala online pocas korony ked bolo vsetko uz dva mesiace zatvorene a tlacil ma cas a veru lutujem.