Kvalitný kočiarik - odporúčania a rady

19. feb 2021

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu na nejaký kočiarik...
-kvalitný
-lahučký
-spratný a skladatelny vhodný na cestovanie
-vhodný aj do terénu a na sneh
-3 kombinácia
-ani veľmi elegantný ani veľmi športový
Ďakujem...
Kľudne mi napíšte aké ste mali pre vaše miminka vy... Spokojnosť, výhody a nevýhody

kikulienka94
19. feb 2021

odporúčam kočíkovú poradnu tu na MK, je tam veľmi veľa rád 🙂

090255
19. feb 2021

Ono 3kmbinacia väčšinou nie je skladna....

oblecenie99
19. feb 2021

AK trojkombi, tak určite berte do úvahy najmä bezpečnosť vajíčka ;) Ale je pravda, ako to píšu vyššie, že trojkombinácie nie sú až také skladné. Resp. vedia byť, ale potom nespĺňajú iné parametre, najmä jazdné vlastnosti na horšom teréne a snehu.. Tá kočíková poradňa a kočíkopédia :D tu na MK je super, pozri tam, prípadne rovno napíš, aj mne dobre poradila Eli pri výbere športového kočíka 🙂

cookie29
19. feb 2021

Ľahučký a spratny nie je vhodný do terénu.
A trojkombinácia... hm väčšinou sú vajíčka nič moc a nie bezpečne. Ale teda záleží čo rozumieš pod “kvalitný”

riamia91
19. feb 2021

Pri týchto podmienkach snáď Britax.
A potom ako píšu baby skôr 2kombi a vajíčko cez adaptéry zvlášť.

oblecenie99
19. feb 2021

Ináč PEG Perego book s má veľmi dobré testy na vajíčka, kvalitný,spratny,skladny,ale určite nie do terénu.. ešte chválili kedysi na nejakom fóre zn. Emaljunga

lenuska9999
20. feb 2021

My sme mali Edrema Breva a maximálna spokojnosť. Mali sme trojkombinaciu a mala všetky tieto výhody hore vypísané. Ešte dodám, že existuje v mnohých farebných kombináciách a prevedeniach, takže podľa mňa si každý príde na svoje. Hlboká vanička sa dala tiež polohovať, čo využijete napríklad ak má bábätko reflux, športová časť sa polohovať do úplného ľahu. Vajíčko sme používali do cca roka. Veľmi ľahko sa skladal, mal priestranný nákupný košík a aj tašku na kočík. Vanička, športová časť a vajíčko sa dali všetky upevniť v smere aj protismere jazdy, mal nafukovacie kolesá a zvládol vážne každý terén. Raz sme s ním išli k babke, ktorá býva v podstate v lese a šli sme s ním po takej poľnej ceste, kde bolo nehorázne blato, ešte sme dole na košík naložili ani neviem ale asi 15kg veci a takto sme s ním isli a úplne v pohode to dal. Chodili sme s ním celkovo často do lesa aj na prechádzky po kyslíkových trasách atď. Takže ja som bola s týmto kociarom veľmi spokojna.