Kvalitný hlboký kočík aj do horšieho terénu

gabika4
11. apr 2021

Dobrý deň, čakáme druhé bábätko a rozmýšľam nad novým kočíkom. Pri prvom dieťatku sme mali problém od kúpy, že hrkal pri inom ako úplne rovnom teréne. 2x sme ho reklamovali a nepomohlo...vraj naše dieťa bolo na kočík príliš ľahké, no neviem koľko kilové decko som tam mala dať, aby nehučal...podobný problém mala i sestra a to mala inú značku, je pravda, že naše detičky sú ľahšie ako ich rovesníci v rovnakom veku...bývame na dedine a cesty nemáme veľmi kvalitné...viete odporučiť nejaký hlboký kočík, ideálne nie 3kombinácia, ale ak je naozaj dobrý i trojkombináciu by som kúpila.

kiki68
11. apr 2021

@gabika4 Emmaljunga Viking alebo Emmaljunga nxt90 outdoor ( ten mam ja) a teda preslo to uz kadeco . Kolesa ma ako traktor. My zijeme teraz na dedine pod Alpami a tu chodim cez vsetko mozne. A je to kombi , ako mozes to kupit aj separatne, ale oplati sa to spolu . Separatne to maju na Babyplace.sk , ze mas vanicku a k tomu mozes kupit tu podsadu. Alebo kupis iba sportak a podsadu. My mame oboje teda a som spokojna .

jaskolka
11. apr 2021

Ja mam milu kids, bývame tiež na dedine, chodila som po snehu, štrku, vymoloch, kameňoch, a kde tade, po schodoch som ho terigala denne, keďže z domu mame vonku 6 schodov, nehrkal, neskakal, lahucky na ovládanie, šiel vždy úplne hladko, aj jednou rukou som bez problémov vedela manevrovat. Niekto povie, že poľský smejd, ale ja som mimoriadne spokojná, len odporučam.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
heidy222
11. apr 2021

Mame mutsy EVO dvojkombinaciu a pri dvoch detoch, tisickach km, turach Po lesnych cestickach, plazach, rozbitych chodnikoch, strk, kamen, kaluze, min. 10 Krat v lietadle bol, sme opravovali len raz striesku a podvozok a by zvladlol este aj 3 dieta

lenuska9999
11. apr 2021

Ako som sem už pár krát pisala. Nedám dopustiť na edrema breva. My sme mali trojkombinaciu, ale dá sa kúpiť aj samotný hlboký. Vyrába sa v podla mňa vážne pekných farebných prevedeniach. Má veľké nafukovacie kolesá a mám s ním odskúšaný vážne každý terén. Leto, zima, blato, pole, turistika, les.. proste všetko. Raz sme šli k babke, ktorá býva trošku mimo civilizácie a okrem dieťatka v kočíku som mala ešte na tom košíku dole (alebo taške, neviem ako to nazvať) naložených no minimálne 15kg veci a takto som s ním šla cez rozbité pole plne blata. Kočík to zvládol ľavou zadnou. Často sme s ním chodili aj na turistiku do lesa a tak keďže malý vôbec nechcel byť v nosiči. Ten košík pod kociarom je tiež dosť veľký, v pohode sa tam vmesti menší nákup. Taška ku kočíku tiež bola. Okrem toho sa dala vanička tiež polohovať ( je to dobré keby malo dieťatko nedajbože reflux). Celkovo sa jednotlivé časti ľahko menili a nasadzovali na konštrukciu kočíka. Napr vanička za športovú časť alebo vajíčko.. vo vajíčku bol malý skoro do roka.. kočík sa tiež celkovo dobre skladal do auta a tak. Športová časť polohovateľná do úplného ľahu, opierka nôh tak isto.. ľahko sa čistil.. za mňa najlepší kočík. Je tiež cenovo prijateľný.. ja som svoj predala ,malý už v kočíku byť nechce a bude už mať dva roky tak používame len trojkolku na presun po meste.. ale pri ďalšom dieťati si kúpim ten istý kociar. A áno zabudla som ešte, ze každá časť , teda vanička, športová časť a aj vajíčko sa dajú otáčať v smere a proti smere jazdy

denda007
12. apr 2021

Bebetto Luca. Môžete chodiť aj po kopcoch, a nieje až taký strašné drahý

gabika4
autor
12. apr 2021

Ďakujem baby, pozriem si každý jeden odporúčaný a vyberiem z nich nejaký... Rada by som využila ten, čo už máme, ale nedá sa, to hrkanie mi strašne vadilo a dieťa v ňom ani nemohlo zaspať 🤨 ešte raz vdaka

maleficent22
12. apr 2021

@gabika4 mozem sa spytat, aky je to kocik, s ktorym nie ste spokojna? Cakam prve babatko, akurat hladam skusenosti inych mamiciek, co to uz maju odskusane a tomuto by som sa rada vyhla. Dakujem.

gabika4
autor
12. apr 2021

@maleficent22 CAM dinamico 2018... Keby nehucal ten "podvozok" , tak som spokojná... Možno sme mali zlý kus, lebo dobre mal recenzie v tom čase... Po obchode nehucal, len v drsnejšom teréne... Zvuk šiel od jedného kolesá, menili ho, aj tak stále hučal...

dabaja13
13. apr 2021

@gabika4 britax go big, precitajte recenzie v kocikove 😉

sterea
13. apr 2021

bumbleride-výborný do snehu aj ťažších terénov, veľká vanička aj neskôr ložná plocha v športiaku. Veľmi dobre ovládateľný.