Čaute baby chcem sa spýtať kupoval niekto kočík pred narodenim bábätka... Myslím tak 3 mesiace dopredu?
Majú teraz dobrú cenu na vyhliadnuty kočík. Tak či to je ok.
Niektorí ľudia ma strašia s poverami.
Kúp. Na povery sa vyprdni. Veľa zdravia vám obom.
Co sa ma stat stane sa s kocikom ci bez.
Kludne kupit ked sa oplati, peniaze snad nikomu nerastu na strome. A na povery sa vykaslat!
Samozrejme. Vzdy dopredu. Kucik a vajicko boli posledne, ca. 2 mesiac dopredu. Ja som uz potom chcela mat pokoj s nejakymi pripravami.
Otázka je či Ty veríš poveram, lebo ak si normálna inteligentná a máš zdravý rozum tak sa nemáš obávať kúpiť aj pol roka vopred kočík či postieľku
Aj ja som kupovala par mesiacov dopredu, tiez bol v zlave 😊 nie som poverciva a nic sa teda ani nestalo...ako pisu zeny ☝️ ked sa ma stat, stane sa ci uz kocik mas alebo nie.
Mesiac, dva dopredu. Nebudem potom čakať predsa. Aj mna všetci strašili. A hlavne že prečo nemam niečo červené na kočíku, a načo…. Všetko je o tom si pripustíš k telu..
Ja som objednala kocik v septembri. Koncom oktobra prisiel a rodim v decembri 🙄
Ja som kupovala, keď som bola v skoro 6 mesiaci. Povery sú povery záleží na tom či na ne veríš.
Jasne aj my sme mali dopredu kočík kúpený ☺️
Mali sme kočiar doma od 6m a všetko ok. Je to len povera. 🙂 chcela som sa s ním zoznámit a naučiť sa s ním manipulovať.
My sme kupili kociar s vajickom cca v 5 mesiaci, nakolko sa objednaval z UK a v predajniach este nebol dostupny boli sme informovany, ze cakacia doba bude cca 3mesiace. Kociar dosiel na predajnu po 3 tyzdnoch😀
Zacali sme zariadovat izbycku a s rastucim bruskom sme sa denno denne vytesovali v izbicke.
Nadherne spomienky 🍀❤️
Aj my sme kupovali dopredu lebo mi padol jeden do oka. Okrem toho z pôrodnice keď pôjdeš domov , tak už potrebuješ vajíčko do auta alebo kocik. Véd neponesies dieťa na rukách. Čiže treba ti kúpiť predom
No zvyčajne sa kočík aj všetko ostatné kupuje pár mesiacov/týždňov pred pôrodom.
Ahoj ja som kupila od kamosky kociar ani tehotna som nebola. Stal v byte 2 roky :D bez problemov som otehotnela ked som chcela. Nasledne po roku som si kupila novy uz lebo nam nevyhovovala sportova cast a do 3 tyzdnoch som otehotnela :D ja som rarita
Samozrejme, kupovali sme okolo 6. mesiaca a uz dokonca nemali vo farbe, ktory som chcela a model sa uz nevyrabal. Uz to nie je ako kedysi, ze prides do obchodu a odides s kocikom. Na niektore cakas aj 3 mesiace. Aby sa ti nestalo, ze budes cakat do porodu a potom budes 2 mesiace bez kocika.
Tieto pradavne povery siahajuce do ďalekej minulosti...tak 100 rokov dozadu 😅 predtým si nemohli krosna kúpiť?
My sme kupovali keď som bola asi v 4 alebo 5 mesiaci
Áno. Všetko v pohode, žije a je zdravá ako ryba. Má 11 rokov, je šikovná a keď sa jej chce, tak aj pekné vysvedčko vie priniesť 😉. Ja na povery všeobecne neverím, takže som deťom ani oči počúranou plienkou neutierala, ani červené mašličky neviazala a staršie panie som pokojne nechala nazrieť do kočíka, pokiaľ mi dieťa nechytali. Čo štandardne teda tu v Petržalke okolochodiaci našťastie nerobia. A ostatné povery som nejak nezachytila, svokra mi zabudla zvestovať 🤭🤭🤭.
Čo to je za otázku, väčšina ľudí kupuje kočík pred pôrodom.
kup, ja som mala kocar najprv 7 mes pred a potom 2 mes pred narodenim a aj doma a obe baby su zdrave ❤️🍀🍀🍀vela stastia obom
Prosim ta, nikomu nic na frnak nevesaj a kup si ho. My sme kupovali presne z dovodu ako ty. Urcite sa babi nestane nic koli kocari v izbe 🙈 Problem je prakticky, teda keby nahodou, co spravit s tymi vecami. No odlozit pre dalsie, tak som si na tu otazku odpovedala ja. Cim menej okolie o tvojom tehotensve vie, o to lepsie 🙂 Skoda pocuvat zbytocne blbosti a dobre mienene rady 🤯
Deti neumierajú preto, lebo matky majú doma kočík.
Moja dokonca kúpila kočík keď ešte nebola ani tehotná. Lebo mali krásny červený. Ja mám 46 a sestra 47
Nech tu napise aspon 1 co sla kocik kupovať po príchode z pôrodnice....
Momentálne sa na kocik caka aj 3 mesiace, cize uplne v pohode.
Baby ste perfektne veľmi pekne dakujem za ukludnenie... Lebo uz som bola z týchto dobre mienenych rád od okolia vycerpana vždy niečo iné čo nieje dobre pre malinkeho .... Pritom sa obaja cítime skvelo nastastie ... Som rada že som tu našla pochopenie ❤️
Priateľ kúpil v 4mesiaci keď som bola hospitalizovana ☺️
Áno, v apríli som kúpila, v júli termín. Všetko som mala pripravené pred narodením, nevedela som, či by som bola schopná tieto veci riešiť po pôrode.
Jasné.
Ja som tak kúpila a bolo to ok. Ale to nikto nezaručí. Tehotenstvo je obdobie plné zvratov.