Kupovali ste kočík na Ukrajine alebo v Poľsku?

luciana2213
11. sep 2012

cawte baby.Máte skúsenosti s kúpou kočíka z ukrajiny alebo z poľska?kde sa to viac oplatí?ďakujem 😉

luk25
11. sep 2012

@luciana2213 ahoj no ja konkretne nemam skusenost ale vsetky kamosky mali kociky z polska a boli max spokojne, kamoska pred rokom kupila kociar odtial za 150 a teraz ho dokonca za 100predala, a kupili si nový za 200e 😀 ciže z financnej stranky sa to oplati-a kupovali to z obchodu nie trhu ciže klasika aj zaruka aj vsetko

luciana2213
autor
11. sep 2012

@luk25 no moja kamoska kupovala teraz z polska za 250€,uz neviem ci z obchodu alebo z trhu,ale oproti slovensku je to lacnejsie(a na slovensku je to aj tak vsetko dovezene z polska)....len nevieme s manzelom,ci ist radsej do polska alebo na ukrajinu

koralinka
11. sep 2012

aj my máme z polska max spokojnost akurat som mala 3krat defekt preto by som odporúčala nie nafukovacie kolieska lebo je to otrava ale väčšina ma len nafukovacie 😠

zigzag
11. sep 2012

ja som kupila od nas z mesta, bol v akcii 380e, dvojkombinacia, a som spokojna,ked mas ist za hranice len koli kociku,tak sa to neoplati, ked si spocitas,kolko das za benzin 😖 a aj reklamacia sa vybavuje lepsie ....

sisaha
11. sep 2012

ja si myslim, ze vyhodnejsie je objednat si kocik v Nemecku a za postovne cca 20 eur, vam tovar poslu domov http://www.mytoys.de/Kombi-Kinderwagen/Kinderwa...

luciana2213
autor
11. sep 2012

@zigzag no my to zas nemame az tak daleko a nesla by som len kvoli kociku,aj vecicky na malinke su lacnejsie a aj plienky

luciana2213
autor
11. sep 2012

no u nas v meste som minule pozerala kociky,tak stoja od 280€ do 350€ 2-kombinácia,za vajicko sa priplaca cca 50-60€
ako som spominala vyssie,kamoska kupila 3-kombináciu z polska za 250€...cize lacnejsie to je,len este ta ukrajina,lebo tam som sa ani nikdy o to nezaujimala kolko cca stoja

rysavcek
11. sep 2012

ahoj ja som bola v poľsku asi pred dvomi týždňami a musím ti povedať že je to tam super kupila som si kočík 3 kombináciu s fusakom na zimu, taškou na kočík a ešte aj pumpou na kolieska lebo mam nafukovacie a celé ma to vyšlo na 200 €, inak sa tam dá nakúpiť aj strašne veľa veci pre bábätko, Zatiaľ som spokojná a dosť dlho som zvažovala či nakupovať alebo nenakupovať v poľsku ale myslím že stále sa to tam oplatí viac ako na slovensku, 🙂

luciana2213
autor
11. sep 2012

@rysavcek hmmmm tak to je super cena....to asi ozaj radsej do polska

miskax2
11. sep 2012

@luciana2213 ahoj ja som si objednavala kocik stvorkombinacia cez net z polska vysiel ma na 150eur aj s dovozom vozim v nom uz druhe dieta takze ma ja daku zivotnost aj ked pre dalsie ho uz asi odkladat nebudem 😀

luciana2213
autor
11. sep 2012

@miskax2 a cez aku stranku?nevies?

miskax2
11. sep 2012

@luciana2213 joj to bolo pred tromi rokmi takze neviem ☹ treba hladat ale stranka bola normalne slovenska len vyrobok z pl

lucinocka
17. feb 2013

@luciana2213 Luci, kde si nakoniec kupila? V polsku? Chystam sa tam po sportovy, taky nejaky lahucky a lahko skladny, nevies nahodou ako sa pohybuju ceny?

lenka_krajnakova
17. feb 2013

a kde v polsku ich kupujete? V Novom Targu, Saczi...alebo niekde uplne inde???

luciana2213
autor
17. feb 2013

@lucinocka luci ,nakoniec sme kupili v polsku,3-kombinacia za 220€,ceny boli od tych 190€ a vyssie.zalezi od materialu,z ktoreho je konstrukcia,velkosti a pod.my sme hladali 3-kombinaciu,ale urcite budu mat aj nejake sportove.

@lenka_krajnakova my sme boli v Krosne

lucinocka
17. feb 2013

@luciana2213 tak sportova by podla ,mna mala byt ovela lacnejsia🙂

luciana2213
autor
17. feb 2013

@lucinocka no to urcite.....ale vsetko tam maju lacnejsie,aj autosedacky...ked pojdete,tak urcite kupis...ak nie na trhu,tak v meste urcite

etinka2
21. feb 2013

luciana2213 a kde si kupila tu 3 kombinaciu na trhu alebo v meste? boli tam aj nejake znackove kociky ja by som chcela CAM myslim ze v meste v obchode by mal byt nie? a do akeho mesta chodite?

tasamaja25
20. mar 2013

Ahojte, ja som ukrainka, a kociky kupujem len tam, je to lacnejsie 🙂 Na novom kociku usetrite min. 50eur a oblecenie za pol ceny. Sranda je ze niektore kociky maju iny nazov ale vsetko ok, vrelo odporucam tym kto sa tam vie dostat 🙂

etinka2
20. mar 2013

@luciana2213
kde si kupila tu 3 kombinaciu na trhu alebo v meste? boli tam aj nejake znackove kociky ja by som chcela CAM myslim ze v meste v obchode by mal byt nie? a do akeho mesta chodite?

tasamaja25
21. mar 2013

Ahoj ja osobne som z Uzhorodu, a tam nakupujem. Ak kupujete na trhu zaruka nieje, ale usetrite fakt vela, ak s obchodu, mate zaruku ale usetrite menej 🙂 Znackove kociky su v centre meste obchod MALJATKO, BABYLAND, KARAPUZ. 🙂)

keiwan
12. dec 2014

@miskax2 dobry mate aj internet adresu kde sa da objednat??

patkaza
2. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

ak máte možnosť kúpiť detský kočík v Poľsku alebo dokonca aj na Ukrajine tak neváhajte .. kvalita kočíkov, samozrejme pokiaľ nekupujete priamo na ulici z nejakých trhov, je taká istá a ceny za kočíky sú oveľa nižšie http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/