Páči sa mi kočík na tejto stránke, máte niektorá skúsenosť prosím? Ďakujem za vaše odpovede 🙂
Ahojte baby ja som si ho dnes objednala, presne z tejto stránky v tyrkysovej 🙂 Niekedy začiatkom budúceho týždňa by mal prísť tak dám vedieť. A čo sa skúsenosti týka, tak referenecie iba od žien čo napísali na tú stránku, tak sa teším a som zvedavá 😎
Ahoj beja 7, ja by som chcela vedieť či ti ten kočík už prišiel a či sa ti naplnili očakávania. Teda či je taký aký bol na obrázku, či to nieje dáka hrkálka, ktorá sa rozpadne po pár použitiach. Ďakujem za odpoveď.
Ahojte, my sme si od nich tesne pred pôrodom kúpili červenú trojkolku. Do pôrodnice sme brali vajíčko, bez problémov sme ho využili na ceste domov. S vaničkou momentálne užívame dva týždne. Zatiaľ maximálna spokojnosť. Dá sa veľmi ľahko ovládať (aj jednou rukou), otočiť sa dá na jednom mieste a bez problémov nám vojde do výťahu. Využili sme už aj pláštenku, pribalená bola aj sieťka proti hmyzu. Košík na nákupy vyzerá byť dostatočne veľký. Športovú časť sme zatiaľ samozrejme neskúšali. Kúpili sme ho aj preto, že sme si boli vyskúšať, či nám vojde do auta. Máme totiž to sedan a bez vyskúšania sme kočiar kupovať nechceli. Vošiel bez problémov a tak sme ho hneď zobrali 🙂 Zatiaľ môžem iba odporúčať.
ahojte aj my sme objedali 🙂 len sa chcem opytat zarazila ma jedna vec ze na plastenke nieje urobene okienko 😕 ..na plastenke pri predchadzajucom kociku som mala okienko ..ale tuna nieje 😕 to je zvlastne mam taky blby pocit ze sa tam udusi ..aj ked viem ze to je blbost 😀
no tak toto by zaujímalo aj mna....