Kupovali ste v Poľsku kočiar ? prosim skúsenosti ...rady .. aké boli ceny - oproti Slovensku ..Dakujem 🙂
áno,pri každom dieťati,čiže skoro pred 19rokmi,14 a 3 rokmi.Ceny sú podstatne nižšie ,vždy som bola spokojná.Dokonca som riešila aj reklamáciu,kt.bola veľmi rýchlo vybavená ,bez zbytočných otázok,nie ako u nás. 🙂
Pokial myslis znackovy kocik kupeny v Polsku - ok, lepsie ceny
Pokial myslis kocik polskej vyroby - na to mam jednoznacny nazor, ze to je vsetko nekvalitny brak...mala som tu cest, nikdy viac
Mne moj ex kúpil pre syna v Poľsku. asi na tržnici. Haraburda na haraburdu. Kočík bol pekný, no po čase strašne vybledol. Keď som kočíkovala syna, tak som musela nadvihovať jednu stranu kočíka, pretože inak by nešiel rovno, ale stále do kruhu. Kočík išiel poriadne do jednej strany. Keď mal syn niečo cez rok, odišla som od ex a on si kočík nechal, pretože on ho kúpil. povedal, aby som si pre dieťa kúpila nový. Idiot.... Aký kočík taký pán.
My máme z polska a sme spokojní za 200 eur hlbokú a športovú časť bez vajíčka kúpili sme jednu z najväčších vaniciek keďže sme mali babo na zimu hlboký bol využitý cca pol roka a teraz používame športový na striedačku s golfovym
ja k tomu okomentujem len tolko, ze cena zodpoveda kvalite.. radsej lepsiu znacku, aj ked z bazaru (kvalitne kociky zvladnu "odkocarovat" aj 3-4 deti) ako novy polsky za babku a po jednom dietati aby siel na dochodok..
My sme kupovali normálne na trhoch 3 kombináciu za 260 eur a som nadmieru spokojná. poľská značka VR Connect. Nemenila by som, ľahučký, priestranný a veľmi pekný
Ďakujem veľmi pekne za názory.
Ano ,ale v obchode nie na trhu.X-lander move 3 -kombinacia,min rok v maji cena na slovensku 850 e a kupili sme ho za 560e !!!
@vrtulnik ja som kupovala pred rokom v decembri...mam camarelo granada, kupovala som v Krosne, v obchodiku, cely kociar, 3kombinacia nas vysla 260 eur !!!!!!!! co na nete alebo v kamennom obchode napr. v Ke by nas vysla 2kombinacia 400 eur...a som s nim spokojna - velmi, a vela ludi mi ho chvali 🙂 😵