Ahojte mamičky zaujímal by ma Váš názor .. ABC Desing 3 - tec je náš vysnený kočík. Veľmi sa nám páči a hneď nás aj zaujal keď sme s manželom po 1.krát pozerali kočiky. No mňa trocha trapia tie dva malé kolieska vpredu .. Keď tak rátam v zime naše dieťa bude mať 7 - 8 mesiacov (poďľa toho kedy napadne sneh) čo znamená že ešte nebude chodiť .. Nebude nám robiť problém takáto trojkolka ???
A keď už som pritom našla som aj náhradu ABC Design 4- tec, ale ten je na mnohých predajniach nedostupný ... resp. 3- tec vieme zohnať lacnejšie ..
Vopred ďakujem za Váš názor 😉
My máme ABC desing 4tec, staršiu verziu, kolieska sú na pevno, čo mi ale vôbec nevadilo. Kupovali sme to komplet aj s autosedačkou, čo bola moja podmienka pri výbere kočíku, aby sa to dalo rýchlo a hlavne ľahko nakliknúť, pretože denne jazdíme autom. Teoreticky mi vlastne stačil len hlboký s autosedačkou. Konštrukcia je pevná a ľahká, to naklikávanie hlbokej a športovej časti je jednoduché a dá sa dať v oboch smeroch, čo je výhoda. Ale ako písala mamina predo mnou, športová časť sa nedá dať do úplného lehu, sklápa sa spolu s nožičkami, je to ako väčšie "vajíčko". Ale keďže máme aj športový kočík samostatný, dávam malú spávať tam. Takže hlbokú časť sme používali asi do 5 mesiacov, potom chvíľu športovú časť, ale okolo 7 mesiaca sme prešli na úplne iný kočík. Ale naša herečka je taký drobec, preto ešte doteraz, ak nejdeme niekam na dlho, ju vozím vo vajíčku a to potom nakliknem na konštrukciu.
ahoj, môj malý sa narodil 27. 4 a máme doma ABC design 3tec. A musím povedať, že je to dobrý kočiar. Najprv som veľmi nebola spokojná so športovou časťou - museli sme ju dať relatívne skoro pretože malý je strašný dlháň a do vaničky sa nám už na konci 4.mesiaca nezmestil - zdala sa mi veľmi labilná, taká neistá. Rovnako som sa bála ako to bude v zime, keď bude sneh atď. No zatiaľ bez problémov. Na športovú časť som si zvykla, bola to len zmena po vaničke. Malému sa v nej páči, má dobrý výhľad a krásne sa dá sklápať do 3 polôh (nie však do úplného ľahu). Keď bol sneh tak tie kolieska to zvládali v pohode, aj keď, tohto roku u nás ešte tak poriadne nenasnežilo aby bolo snehu po kolená 🙂 neskôr keď už bude malý behať, určite kúpim nejaký iný čisto len športový malý kočiar, keďže tento nám v byte zaberal relatívne veľa miesta (kolesá musíme nechať vždy pred bytom pri schodisku, aby som ich nemusela zakaždým sklápať a odkladať za dvere). Ale inak manipulácia s ním je super, rýchlo sa dá zložiť do auta... len to "zaklápanie" športovej časti je trošku hlúpe, nedá sa to veľmi jednoducho robiť, ja vždy musím najprv uvoľniť jednu časť a tak druhú (najlepšie bude keď si to skúsite v obchode sami, nakliknúť aj vaničku aj športovú časť - plus výhodou je, že športová časť sa dá nakliknúť smerom tvárou v tvár 🙂 teda malý sa pozerá v športovej časti na mňa ). No a samozrejme pozri či ku kočiariku pribalia aj nánožník na športovú časť, ja som kúpila kočík bez nej (v tej chvíli som si to ani nejako neuvedomila) a teraz som musela kupovať nový cez internet za 25eur. A ešte ma napadlo, kočík ma jednu nevýhodu a tou je malý nákupný košík. Stále musím mať po rúčkach povešané tašky, pretože sa mi dole takmer nič nezmestí. Ak tam dám kryt proti dažďu tak tam už takmer nič iné nedám. No neviem či som nejako pomohla ak Ťa bude ešte niečo zaujímať, kľudne sa opýtaj 🙂 pekný večer, L.