Kúpim v Novom Targu kočík pre dvojičky?

petrulienka26
23. sep 2019

Dievčatá nájdem kocik pre dvojicky na trhoch v novom targu?

lubik87
23. sep 2019

@petrulienka26 kamoska.predáva valco denim farba v top.stave okolo 3stovák sportiak.ak.otázke...mali ale len.jeden 😳

paladia
25. sep 2019

@petrulienka26 chces kombinovany ci iba sportiak? Ja som teraz riesila kombinovany,ale v Leluchowe na objednavku.

petrulienka26
autor
25. sep 2019

@paladia kombinovaný .chcela som vidieť na živo,ale nikde nemajú,všade len na objednavku😞.cakacia doba na kočiar cca je?cena približne?.dakujem za odp.

petrulienka26
autor
25. sep 2019

@lubik87 dakujem za ponuku ,ale ten valco je športový a budem potrebovať od narodenia😉

paladia
25. sep 2019

@petrulienka26 my sme mali na objednavku, teddy solar duo S cerveno-sivy trojkombi, 450€ za tyzden bol dodany. Chodili sme tam od jula, obracali poliaka,zistoval ceny tako,dorjan,baby active, bebetto, no vacsina ma vanicky za sebou. Ja som chcela velke a vedla seba. Potom som nasla ten Teddy. Vsetko cca o 100€ lacnejsie ako na SK. My sme u neho brali aj vybavu postielku,vanicku na kupanie atd,takze este aj na tom na urobil cenu. Ja som sa velmi bala vyberu naslepo,ale nelutujem. Vanicky vedla seba,super pristup k nim a priestranne (34x76cm),velky kosik,odpruzeny, vazi cca 18 kg (co je oproti tako ci bebetto lahucky kocik,tieto maju cez 21kg),športové casti maju dlhe strechy, no skratka ja som s nim max.spokojna. Ani som necakala,ze za tu cenu bude taky super. A prejde cez 80cm dvere,sice ledva,ale prejde.

lumiba
25. sep 2019

Ja som bola pozerat kociky aj na trhu v Novom Targu, ale ziadne tam nemali, nakoniec som bola rada pretoze som vybrala bugaboo donkey, najlepsi kocik pre dvojicky, az na cenu :( mam ho aj v bazariku, ak by ste mali nejake otazky kludne sa pytajte 🙂

maj98
2. nov 2019

DiskusieKočíky a kočíkovanie
Dvojkočík široký, alebo dlhý? 😀

kristinsjkv21. okt 2019
No ja som z toho hotová ja viem že je pri skoro v 3.mesiaci riešiť toto no robila som si prehľady, čo by som chcela a čo určite nie, páčia sa mi tie široké, dve vaničky vedľa seba, no čo vy? Mamičky s dvojcatami, čo je praktickejšie pohodlnejšie, poprípade konkrétne modely? Nájdem tu inšpiráciu a rady? 🙂

evitka83

21. okt 2019
@kristinsjkv vlastnu skusenost nemam, ale co pamatam z diskusii, tak viac preferovali dlhy, lebo so sirokym sa na vela miesta je problem dostat cez vchod

klejkaez

21. okt 2019
@kristinsjkv zas z praktického hľadiska. si chvália mamičky ktoré byvaju neďaleko.. majú obe dvojičky. kočíky s vanicksmi pri sebe.
tym pádom máju na obe pekne výhľad. spravodlivo vedľa seba ako počúvam 😍😊

martinals

21. okt 2019
Ahoj,pred dvoma rokmi som riešila to isté.Kupili sme kočík s vanickami vedľa seba,na obrázku ok (kupovaný cez internet) ale pre mňa veľmi robustný,mala som problém ho rozložiť a tak sme kúpili buginku pre dvojičky ide úplne do ľahu, má fusak,nov.vlozku pre hlavičku.Za mňa určite lepšie.Ale rozhodnutie je na tebe,to čo bolo ok pre mňa nemusí byť pre teba 😀. Držím palce

solemami

22. okt 2019
My sme mali za sebou. Vedľa seba by som nikdy nechcela. Nikam by som sa nezmestila.

kristinsjkv
AUTOR

22. okt 2019
@klejkaez a nieje s tým problém sa dostať, d9 obchodu a podobe? Ci to nieje široké, chceme kočík objednávať, no asi sa pôjdeme niekam pozrieť osobne a tak si vyberieme a objednáme, neviem

lucialux

22. okt 2019
Za mňa určite za sebou. Mám rozdiel medzi synmi 10,5m, miesta za sebou sú plnohodnotne široké. Manipulácia super. Kočíky so sedením vedľa seba sa nezmestia všade a sedačky sú užšie. Mám baby jogger city select. A keď potrebujem voziť len jedného, kočík vyzerá ako pre jedného, nevozím “prázdne” miesto. Kúpila by som ho znova.

klejkaez

22. okt 2019
@kristinsjkv vieš čo chodim s tou jednou kočikovst.
tak zas dvadsať krát denne nechodia do obchodov kaviarní, ale po vonku. zas bola som na jarmoku a taký kočík dlhý za sebou mi fajne pätu oškrel lebo slečna nevidela pred prvý kočík asi s to mám skoro ja meter osemdesiat 😂😂😂😂
vravím kočík vedľa má nevýhody ako i iné kočík za sebou kde jedno dieťa má výhľad a druhé tak neviem no kde 😊.kocik vedľa seba, sedia kusok od seba... obaja sa rehocu keď vedia sedkat už a sú v bližšom súrodeneckom kontakte...

sto ľudí sto názorov, ale treba myslieť i na deti nielen kam sa do ktorých obchodov idem s deťmi zašiť...

klejkaez

22. okt 2019
@kristinsjkv presne tento istý, akurát mi Renátka poslala odkaz, mamina tých dvojičiek 😊😊😊💋

kacena4

22. okt 2019
z vlastnej skusenosti jedine za sebou. zalezi vsak aka si mama ci samostatna chodiaca ci autova ci domased ci chodis po vonku, meste ci dlhych prechadzkach, ihriskach s detmi ci po obchodoch budes musiet chodit ty ci budes mat ludi ktory ta budu obskakovat. ja som musela vsetko zabezpecovat sama a mala som 3-4 deti. takze ful servis bol na mne. 2 male deti + 2skolopovinne... takze jedine za sebou nakupy, lekari kedze dvojicky sa rodia casto predcasne ☹ takze kooopu vysetreni nie len klasika pediatr. poradna zalezi kde budes mat lekarov, nemocnice, ja som sa napr. k pediatrovi nedostala s 2kocikom dnu 😀 + schody 😝 + nakladanie do auta vsetkych veci... mne sa nakoniec najlepsie osvedcil kocik za sebou so sedenim hore dele skladny napr. kde aj vanicku vies v pripade potreby zlozit na tasku a mas len sportovu cast - mala som viac variacii fakt zalezi zvaz si co a ako chces fungovat v prvy 1,5r. kym deti cez den spia

sati298

25. okt 2019
My sme mali ABC Design Zoom - to je kočík za sebou. Lenže teda my bývame v dome, takže som nemusela riešiť výťahy v bytovke a tak. Za mňa úplne super kočík, nemala som s ním problém nikde vojsť, žiadne dvere /regály v obchode neboli problém. Vaničky boli veľké a široké, proste ako na mono-kočíku. Pre mňa bolo super aj to, že sa úplne jednoducho skladal, veľakrát som šla sama s deťmi na nákup autom.

andrea_ff

25. okt 2019
@kristinsjkv ja mam surodenecky - dvojickovsky kocik baby jogger citt select. Pozri ho na nete, je o nom vela pisane v diskusiach. Je skvely. Teraz, ked sa starsi vozi na odrazdle, pouzivam iba ako mono kocik. Je to skvely kocik, kde prakticky ani necitis, ze vozis dve deti...lebo velkostou nie je o nic extra vacsi. Pozri e-shop pre nase deti v mocenku. Je specializovany pre dvojicky 😉 vela stastia a sil prajem.

maj98

Dnes o 20:58
Ahoj, my sme mali kočík abc design zoom a poviem ti že je to najlepší kočík aký sme pre naše dvojičky mohli vybrať. Je to naozaj kvalitná značka, žiadny vyhejgany suvix. Vaničky sú za sebou čiže je síce dlhý ale zmestís sa všade, kdezto keď máš vanicky vedla seba tak neprejdes cez väčšinu dverí. Ďalšia vec prečo sme vybrali tento kočík je že sa ľahko z dáva dole vanicka alebo ktorákoľvek časť z konstrukcie kocika. Zvládneš to sama s dvoma rukami, iné kočíky keď chceš rozobrať potrebuješ minimálne pomoc ešte jedného človeka. A ďalšia vec je že nie sú nafukovacie kolesá, čiže nemôžeš dostať defekt a niekde stresovat. Tiež som považovala za výhodu že deti nespia vedla seba ale za sebou a teda sa nerusili keď bol jeden hore. A ešte bolo super že madlo na kociku sa neohyba v klbe ako to je pri vacsine kocikov, čo je výhoda hlavne preto že keď sa opres celou silou do toho madla aby si nadvihla kocik napríklad cez obrubnik, tak madlo ktoré na klb sa ti môže zlomit. Vajíčka sme k nemu mali maxi-cosi cabriofix a tiež boli super. Kočík bol celý podľa nás úplne top a to hovorím podľa slov môjho muža ktorého zaujímali hlavne technicke veci, podľa mňa bol krásny, mali sme ho v bezovej farbe a vajíčka sme mali jedno ružové pre dievča a druhé zelené pre chlapca. Myslím že keď si kúpite tento kočík aj ojazdeny určite bude super, lebo je to kvalita.

maj98
2. nov 2019

Do kelu niečo som asi pokaslala, omylom som sem dala nejakú celú diskusiu neviem ako sa mi to podarilo, ale pozerám že témy som trafila podobné 🙊🙈🙉