Kupíli ste si niekto športový kočík z Ali?

ave_eva
4. apr 2019

Zdravim,mate niekto skusenost s nakupom sportaku z ali? Dakujem

lubik87
4. apr 2019

@ave_eva aký presne chces ? Poradím ti

lubik87
5. apr 2019

@ave_eva jee no presne tento kupovala kamoška ale na colnici jej ho zhabali pre porušenie autorských a duševných práv....kočík išiel.vraj do spaľovne ( peniaze jej samozrejme vrátili) podobná varianta u nás predajná za tú istú sumu so zárukou je g mini grand , joie pact alebo Kinderkraft pilot...ale ten z Ali je najkrajší jednoznačne...podľa.recenzii.co sme.studovali a ak písali kupcom ho vychvaľujú že.ma výbornú pevnosť...skús poslať.na colnú správu v tvojom kraji foto s.celkovou cenou kočíka a spýtaj sa na výšku cla.a.dph a dodania ale rátaj s cca 30€ a viac

ave_eva
autor
5. apr 2019

no super, dakujem velmi pekne za info, práveze pri tom kociku (mozno iny link) boli aj recenzie od slovákov, tak som myslela, ze by to malo byt ok 🙂

lubik87
5. apr 2019

@ave_eva ono záleží od toho na akého trafíte na colnici....objednávali sme.naraz s kamoškou to isté lego mne prišlo a jej ho dali do spaľovne pre porušenie autorských práv...skúste ten mail poslať a vyčíslia výšku doplatku....sú lákavé tie kočíky aj ja som.chcela ale nakoniec som si povedala že radšej tu...predsa keď sa vám rozhega alebo zlomí tak ste bez kočíka aj peňazí

lubik87
9. apr 2019

@ave_eva aha čo.mi vyhodilo na Facebooku za inzerát 🙂 https://www.facebook.com/groups/166285236733920...

ave_eva
autor
15. apr 2019

@lubik87 ďakujem, ale už sme kúpili nový v kamennej predajni, nejdeme riskovať 🙂 pekný deň