Ide o kočík po jednom dieťati. Kočík ležal odložený niečo vyše roka (možno aj viac, to neviem) bez použitia a kolegyňa mi ho ponúka za 310 eur. Ešte som ho nevidela, ale recenzie má dobré, jediné čo ma odrádza, že už sa nevyrába a neviem či sa k nemu dajú ešte dokúpiť v prípade potreby náhradné diely a pod. Ide o kočík Hartan VIP XL s. Oliver. Na youtube som našla s ním videá spred 9 rokov, tak predpokladám, že to je staršia verzia a neviem či sa oplatí dávať za to toľko peňazí. Viete mi poradiť, máte s ním skúsenosti? Išli by ste do toho?
Ale podľa mňa draho predáva kolegyňa. Určite kúpiš na nejakom bazári hoci aj presne túto značku za menej.
@joesvk Dakujem, tiez som o nom citala len same chvaly, preto nad nim uvazujem, ale ta cena mi tiez pride trochu prehnana. Kebyze to bol novsi model, tak nic nepoviem. Aky rok vyroby to vlastne je? Ale to je uz asi prilis filozoficka otazka :D
Aj ja so mala tento kočík, bol fakt bezkonkurenčný, Tiež som kupovala od kamošky. Za 200. Tvoja kamoška predava podla mna za draho, ale neviem v akom je stave... kúpu ale fakt neolutuješ 🙂 mala som aj iné značky kočíkov ale ani jeden nebol tak dobrý ako Hartan VIP
tak draho? tak to by som radšej išla do nového...kolegyňa chce dobre na tebe zarobiť...😉
ved kukni aj tu na bazariku, majú také aj za 400 eur a dokonca aj za 90 eur, proste určite je to dobrý kočík, no kúpiš aj lacnejšie, ale bo ponúkni kolegyni, nech to ho dá za 200 a uvidíš, čo povie
@janickacrazy pozerala som a dokonca ten isty som nasla o nieco lacnejsi, ale je to daleko od nas, takze nic.... ale tize rozmyslam, ze za tu cenu si mozem kupit aj novsi alebo dokonca novy ak by boli teraz predvianocen zlavy :P
Veď je určite možné poslať kuriérom, hoci je to ďaleko.
Ja by som viac ako150-200 eur nedala za použitý kočík. Ale keď ho kúpiš za dobrú cenu,určite budeš spokojná.
@joesvk no to by som už vobec neriskovala, ved nevieš v akom stave ti kočík príde, jedna mamička si tak nechala posielať a prišiel jej poškodený kočík, samozrejme, že peniaze viac nevidela
@janickacrazy To ma nenapadlo..Máš pravdu.
Ahoj. Tak za mna bol hartan velke sklamanie, podla mna je velky, neohybny, tusim ma 15kilov. Okrem ineho mne isli kolecka dolava. Ja som mala nejaku limitku co stala 1100euro a predala som ho za 70.
@lianka123 fiha, to je prvykrat co citam na to aj zlu recenziu :D ale aj to sa stava, ze nie kazdemu sadne 🙂
No za mna velmi zla volba. Kukni kila, lebo ked pojdes autom, budes musiet skladat a rozkladat a dvihat
@lianka123 jasne, vdaka za upozornenie 🙂
mali sme presne tento z bazaru po jednom dietati, bol perfektny. novy stoji vyse 1000€, my sme kupili za vyse 500 (neviem, ci 500 alebo 700), ale bol v top stave a dlho nestal (boli sme pon osobne, videla som to dievcatko, co sa v nom vozilo). po nasom synovi je stale v dobrom stave, darovala som ho sestre. ano, je tazky, ale kvalitny, odpruzeny, aj teren zvladne. dokonca ani cierna farba nevybledla.
áno, to je asi jediná závada, že je ťažký, inak si ho dosť chvália, ale záleží na tom, aký máš životný štýl, či často chodíte autom alebo veľa peši
Mala som ten kočík. Bol dlho používaný. Dve deti som v ňom "vychovala",pričom bol fakt často používaný.
Bol perfektný, mala som aj iný nový-dostala som darom, ale furt som radšej siahla po statom dobrom "Hartanovi".
Nič sa nepokazilo, jediné, že po niekoľkých rokoch vybledla farba/mala som tmavomodrý/.A nevýhody-keď veľa cestuješ, tak zaberie v kufri dosť veľa miesta kvôli väčším kolesám.Aj ten sieťovaný košík dole je dosť malý.