Kúpili by ste chlapcovi kremovy kocik? Či je to skôr pre dievča? Vás názor?
Kúpila, je to neutrálna farba
@belllinka som nerozhodná 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Spýtaj sa jeho. Veď preňho kupuješ. 🤨
Kupila by som.Je to neutralna farba.Doplnila by som si potom nejaké modré pekné doplnky.
Nekúpila, strane sa rýchlo zašpiní
Ani čierny ani svetlo krémový by som nekúpila bez ohľadu na pohlavie dieťaťa.
Aj kremovy, aj s kvetmi som mala. Babo to nevnima, ja som sa nan pozerala 😍
nie...
Ano, mala som bezovy kocik pre chlapca. A pre dievca mam nachystany tmavo sedy.
Ja tak rozmyslam ze co je na tom "sexualne" ale teda ja som aj chlapca vozila v kociku s ruzovou strieskou 🙂
Ja som citala, ze farbu kocika si vybera mamicka sama pre seba 😁 kup co aa tebe paci
My máme easywalker jackey ako cestovný, je krásny, béžový a nevidím na ňom nič dievčenské ci chlapčenské 🙈
Ano mala som bezovy bugaboo cameleon 3 a super spokojna. Babatku je jedno aj v ruzovom po sestre keby sa vozil.
ano preco nie? My cakame chlapca a kupili sme Cybex cozy beige tu novu farbu, aj autosedacku v tej farbe, je to krasna farba nazivo
a je to neutral podla mna, dokonca by som povedala viac sa hodi pre chlapca, pre dievcatko som chcela ruzovy
Syn mal zdedený červený, bol úplne parádny do terénu s veľkou polohovatelnou vanickou. To bolo dôležitejšie ako farba. Nikto neriešil pohlavie vs farba.
úprimne...závidím ti tieto problémy😀
Krémový úplne kľudne 🙂👌🏼
Mám béžový pre chlapca, úplne v pohode. A nijak zvlášť sa nešpiní.
@h2 mala som v nom dve deti a teda ovela viac sa spinil kamoske ciermy, kazdy sram od okraja topanocky bol viditelny, aj bezny prach po troch hodinach pobytu v meste...ja som obcas nejaku kvapku spinky vycistila kvapkou jari na hubke a svedskou vlhkou handrou. Takze naozaj sa nespini viac, vyskusane 🙂
Bezovy by som nechcela kvoli tomu ze na nom bude vidno kazde suchnute a mne by to vadilo. Prvorodeny mal oranzovy (bugaboo) co nie je nejaka chlapcenska farba, tento syn ma sedy a mam na nom ruzovu tasku. Inak mame este extra strechu a ta je bordova, co tiez nie je velmi chlapcenska farba. Dietatu je to jedno
Ja som mala pre 3 deti bezovy, tmavsi, vozila som 2 chlapcov a 1 dievca v nom. Dalsie dievca ma tmavo sedy. Chcela som ruzovy, ale v ramci uvazovania o buducom predaji, som zvolila tmavo sedy a aj dobre, lebo 3,5 rocny mi ho obchytkava a svetly by uz vyzeral divoko davno.
Kludne kremovy pre chlapca.
@nevenka uz len ked si predstavim sportovu cast a ked tam dieta jedava- chleba, chrumky, ovocne tasticky. Som vdacna za ten sedy 😬
Áno, kúpila.
Môj brat mal červený 😀🙈teraz keď vidim na ulici všetky kupujú len čierne kociky.. des..
A nebude to tomu bábätku jedno? Veď kúp aký sa tebe páči