Zienky,
ak mam vysnivany kocik (konkretny typ aj farbu) ktory sa uz zial nevyraba a predava sa len raz za dlhy cas na bazari aj to vacsinou velmi draho a malokedy presne este aj vo farbe po ktorej tuzim, je podla Vas velmi blbe si ho kupit ak je dobra ponuka vopred este pred otehotnenim ked sa bojim ze potom mozno pocas tych 9 mesiacov uz nebude takato ponuka? Iny nechcem a ten jeden je moj vysnivany uplne ze velmi...no asi kazdy povie ze je to blbost a nespravne..uz len potajme to urobit asi :D viem ze smiesna otazka, dakujem za Vas nazor ;)
Úprimne, je zo blbosť. Nechápem tomu ošiaľu, veď zo človek používa rok, maximálne dva a ide o praktickosť... Aspoň daj info, čo je to za úžasný kočík.
Vieš čo, pre mňa je vysnívaný kočík hociktorý, v ktorom mi bude dieťa chciet byť 😃 dcerka nezniesla prvý rok kočík absolutne a to som presne kúpila parádny, drahy. Pri druhom dieťati kašlem na to 😃 dam ho bars aj do fúriku, keď tam bude chcieť spať 😃
@monikafialka Vieš čo, ja ťa chápem. Kľudne si ho kúp, keď ti to spraví radosť.
Rovnako aj "rady" počas tehotenstva - nekupuj si nič v prvom trimestri, lebo... lebo medveď, nekupuj si nič ani v 20. týždni, to je ešte skoro. Skoro na čo? :D Najskor si kupuj až po 30. týždni... bla bla.
Kašli na to, čo si kto myslí. vysnívaný kočík si bez výčitiek kľudne kúp 🙂 a teš sa ❤
@monikafialka Moja mamka kupovala kocik sestre a rovno sa radila aj so mnou, aky by sa mi pacil, lebo rata s tym, ze ho zdedim, pritom sme tehotenstvo vtedy este ani neplanovali. Ked ti to urobi radost, tak preco nie, jedna by take neriesila, druha hej, kazda sme ina. Prinajhorsom neskor predas, ked sa ti uz nebude pacit alebo co 😀.
🙂 ja mám vysnívané dieťa. Je mi úplne jedno v akom kočiari ho budem voziť. Hlavne aby bolo koho voziť.
Ak si myslíš, že ťa to poteší, tak si ho kúp. Ale aby z toho nebola len haraburda, ktorá vám dlho a zbytočne bude v domácnosti zavadzať.
@monikafialka podľa mňa to nie je blbosť, maximálne by sa potom predal 🙂 ja som pracovala v obchodíku s drevenými hračkami a úplne mega veľmi ľutujem že som si niektoré nekúpila pokiaľ som mala extra zamestnaneckú zľavu. Tiež som vtedy ešte nebola tehotná a ani mimčo som nemala 🙂
čo keď sa ti nepodarí otehotnieť? podľa mňa riešiš nepodstatné veci, veď dieťatko je dar, nech by som ho mala v akomkoľvek kočíku bola by som šťastná.. takto to vyzerá, že je pre teba dôležitejší kočík ako dieťatko.. ale verím, že to tak nie je 🙂 určite si nekupuj kočík pokiaľ ho naozaj nepotrebuješ.. uvidíš, možno, keď už budeš čakať miminko, budeš mať úplne inde nastavené hodnoty, nie na materiálnych veciach 🙂 a určite aj potom nájdeš kočík, ktorý sa ti bude páčiť .. aj keby nemali tento tvoj vysnívaný 🙂
Ked zoberiem tvoje diskusie, ty sa nudis, alebo to všetko myslis vazne? Lebo ak vazne, tak by si mala zvazit návštevu odbornika 🤔 lebo takto riesit vsetko ohladom tehotenstva, ked tehotna este nie si, je dost divne
@monikafialka
https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/da-sa-vyhnut-tomu-aby-sa-prsia-po-porode-vobec-nenaliali/
https://www.modrykonik.sk/forum/porod/otec-dietata-pritomny-pri-planovanom-cisarskom-reze/
https://www.modrykonik.sk/forum/som-iny-clovek/pripadali-ste-si-pritazlive-v-tehotenstve-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodicovska-dovolenka/chcem-byt-co-najmenej-na-materskej/
https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/ake-su-prsia-po-kratkom-kojeni-a-po-nekojeni/
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/ruzovy-kocik-pre-chlapca-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/porod/kedy-byt-intimne-s-partnerom-po-sekcii/
https://www.modrykonik.sk/forum/porod/mozu-sa-nosit-tampony-v-sestonedeli-po-sekcii-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/zaciatky-s-novorodencom-aj-ake-to-bolo-neskor-2/
Velmi divne, ked takto riesis 1,5 roka tehotenstvo, porod a dojcenie
Kľudne si ho kúpte. Je to milé.
A ešte ma zaujíma , o aký kočiar ide. Musí to byť pecka.
@beky1813 a hlavne že nechce kojit, sekciu uz ma naplanovanu a do roboty chce kst hneď.. to to dieta chce asi len ako doplnok k tomu ruzovemu vysnenemu kociku 😂🙈🤔
@river_song ano. Asi tak.
ešte sa teľa nebehalo a už sa telilo.... - príslovie
ešte žena nebola ani tehotná a už ide rodiť a kupovať kočíky....😀😝
@larisalarisa podľa starej diskusie ide o tento model a skvost.
@monikafialka prečo sa pýtaš žien či si ho máš kúpiť? Veď ani jedna s tebou nežije, čiže im doma zavadzať nebude. Pokiaľ máš miesto kúp si ho. Kľudne sa s ním prechádzaj hoci v ňom dieťa mať nebudeš. Na tvoje predošlé diskusie som nereagovala no máš tam napríklad to že nechceš ostať s dieťaťom doma a manžel by chodil do práce. Tak sa s ním porozprávaj či nepôjde na materskú on a ty choď do práce. Dieťa nie je módny doplnok ako kočík (to o kočíku tvrdíš ty) ale bytosť ktorá matku potrebuje. Nestačí keď ho uvidíš denne pár hodín. A na noc si nechceš niekoho zohnať? Vieš, niektoré deti majú problém so spánkom. Keď sa mu nechceš venovať cez deň a chceš byť v práci (čo je tiež vyčerpávajúce) neviem si predstaviť ako budeš ku nemu vstavať v noci a ráno s úsmevom na perách o piatej vstávať a ísť do roboty. Zváž si čo je pre teba a najmä pre DIEŤA dôležité. Nie je to hračka ktorú o pár mesiacov odložiš lebo tak si si to nepredstavovala. Myslím že najlepšie urobíš ak nebudeš riešiť dva roky tehotenstvo a to či budeš pekná, či bude môcť mať chlapec ružový kočík, že nechceš dojčiť.... Sadni si s mužom a povedz mu svoje plány. A veľmi rada by som poznala aj jeho názor na celú situáciu.
@beky1813
(sarcasm on)
Ty nevies, ze to kamaratka? Len maju spolocny ucet, lebo nebude si zakladat teraz kvoli jednej otazke novy, takze proste pouzila tento... a co sa staras a komentujes, ked nechces poradit! Roluj dalej, ked nevies pisat k veci, poprosim nekomentovat!
(sarcasm off)
@beky1813 no pozerala som tie jej temy ;) 🙂 mam dost
@veronikaszabova
@fokuska podla mňa sa len niekto nudi, tak dava temy do plena, ci sa zeny chytia a pohadaju
@beky1813 alebo nejaka psycho, co sa iba ventiluje - bez priatela, bez deti,...
@veronikaszabova alebo a sniva, co by bolo keby
Som zhrozena zo vsetkych tem....
Co by ine zeny dali za to,aby mali dieta a mohli sa mu doma venovat.co by ine zeny dali za to aby mohli kojit....
A co by ine zeny dali za to,aby aspon po sekcii nemuseli coskoro nastupit aj do role milenky ...
Ci patri ucet tebe a ci kamoske...to je jedno....
Tento kocik sa mi tiez velmi paci,nikdy by som si vsak vybavu nekupovala v predstihu ...
Na vsetko bude kopa casu a pokial to okolo dietata a tehotenstva beries takto,tak hadam bude lepsie,ked si budes uzivat len partnersky intimny zivot ,bez deti.....a tym padom odpada kopu problemov ktore v temach riesis.
Ty este ani nie si tehotna a uz riesis milion problemov,ktorych sa bojis...
Ty nechces dieta.nie.
Tebe sa paci ten kocik,tak vymyslas blbosti....
Drz sa pri zemi a obcas si pusti spravy,modre z neba alebo chod pozriet niekde do nemocnice,kde su ludia smrtelne chori...
Tam pochopis,co su to problemy!!!
ako vies ze budes shopna otehotniet? taketo veci sa kupuju part tyzdnov pred porodom. Ci chces aby ti to roky stalo v obyvacke,len nech to ini obdivuju? toto je dost chore.Kup si rovno aj truhlu,lebo co ak sa uz konkretna nebude vyrabat?! 😁😁😁😁
myslím, že babätku je úplne jedno či je kočík Váš vysnívaný, hoci by bol zo zlata. Hlavna vec, že sa vyspí. Peniaze treba minúť na dôležitejšie veci alebo ich odložiť bábätku do budúcnosti, keď už bude väčšie a chcieť rozhodnúť samé čo sa mu páči a čo chce, napr. korčule, bicykel, krúžky....🤗 jajáj tých vecí je habadej 🤗 ale je to len na Vás. Ak ten kočík tak chcete, tak si ho kúpte. Skúste zjednať cenu, pokiaľ sa dá 😉 ja som tiež zjednala cenu - kočík "od ruky" od veľmi milého páru, štandardný (nič výnimočné z čoho by som padala do kolien), ale farba je super - žltá 🙂
nie, v tehotenstve nebudes atraktivna. budes ako tank. ano, prsia sa ti naleju uz pocas tehotenstva a splasnu, ked nebudes kojit (aj ked nebudes vobec, aj ked budes 3 roky). intimne po porode ked sa zahojis, a ked ta bude muz chciet a ked budes mat vobec chut popri starostlivosti a vycerpani z babatka. nechces byt na materskej, das dieta do jasli. bude viac chore ako zdrave, takze budes na OCR viac ako v praci.
farba kocika asi nie je podstatna, aj ked je netradicne davat chlapca do ruzoveho. nakoniec mozno nebude dieta vobec spat v tom kociku a budes satkovat/ nosit. mozno ta bude boliet chrbat, lebo si nebudes moct nastavit rukovat na svoju vysku. bude ti hrkotat nakup v kovovom kosiku a budit dieta.
v rodicovstve si velmi tazko nieco naplanujes. mozes si vysnivat, ale skor nepocitaj s tym, ze sa ti plany zrealizuju. mne sa zda, ze uz teraz hladas co najviac skratiek a zlahcovakov. sklamem ta, materstvo je jedna vycerpavajuca jazda a po par mesiacoch bude farba kocika posledne co ta zaujima.
To su teda problemy. Od r.2017 riesit kojenie, porod, nastup do prace, kociar ......A dieta je uz vobec v plane?
Poznam jednu mamicku, ktora si na zaciatku teh.kupila vysnivany kociar a do konca teh.ho stihla predat a kupit novy vysnivany.
Riadna blbost