Kúpa kočíku cez eshop

gaaabinka
31. okt 2012

Ahojte,chcem sa spýtať či ste niektorá objednávali kočík cez e-shop? Ja nad tým rozmýšľam lebo u nás je výber nič moc 🙂. Ale trochu sa obávam že mi nepríde to čo uvidím na fotke.

biancarv
31. okt 2012

@gaaabinka ahoj my sme objednávali teraz v auguste kočík cez e-shop, na stránke svetkocikov a som s kočíkom na 100 percent spokojná, ešte viac sa mi páči ako na fotke. Veľa šťastia pri nakupovaní 😉

lucina7
31. okt 2012

ja tak nakupujem stále a aj teraz sme kúpili autosedačku aj cez net. a som spokojná. vždy som bola 🙂

radusiq
31. okt 2012

Ja som objednavala z nemecka z tejto stranky a maximalna spokojnost

babyparadies-shop.de

baryana
31. okt 2012

kupovala som dva krat. prvy raz uplne ok, dokonca som vychytila akciu dovoz zdarma. a druhy raz sa panacik sekol a poslal miesto svetlo sedej, tmavosedu grafitovu. ale kedze doma sa väcsine pacila ta farba viac, tak som ho ani nemenila a este sme dostali aj kompenzaciu za omyl. kolotoc nad postielku 🙂 . inak spokojnost velka.

kiakocikovsvet
31. okt 2012

@gaaabinka samozrejme, že každá fotografia skresľuje, doporučujem navštíviť predajńu a vyskúšať si aspoň manipuláciu a skladanie konštrukcie

simca06022011
31. okt 2012

odporucam pozriet v obchode a potom objednat

cawes
31. okt 2012

Ja nakupujem skoro len cez net hlavne veci ako kocik,autosedacka atd a vzdy som len spokojna.

zuzana909
1. nov 2012

ja som si kúpila tiež kočík cez net, najprv som si ho pozrela v predajni a potom objednala. kočík síce prišiel veľmi rýchlo, ale chýbali mi tam skrutky, na prichytenie jednej časti, keď som napísala dodávateľovi tak mi odpísal, že mám kočík poslať na reklamáciu, keď som mu vysvetlila, že skrutky sú lacnejšie ako platiť poštovné a chcela sa dohodnúť na nejakom dobropise alebo darčeku tak mi napísal, že mám tovar poslať a keď si ho opravím sama tak mi padá záruka, lebo som spravila zásah do konštrukcie kočíka, s jednaním som bola dosť sklamaná, nakoľko stačilo kúpiť dve skrutky a dve matky a kočík bol funkčný.
trošku ľutujem, že som neposlala ten kočík a nežiadala vrátiť peniaze, keďže pri kúpe z internetu máš právo vrátiť tovar do 7 dní od doručenia a obchod ti je povinný vrátiť peniaze, pokiaľ si teda tovar neznehodnotila.

gaaabinka
autor
1. nov 2012

Ďakujem pekne žienky,ja by som si šla kočík aj pozrieť ale tu v Mi ani v okolí som nenašla obchod kde by ho mali 😖 . Zatiaľ rozmýšľam nad EL ninom ma niektorá z vás skúsenosť s týmto kočíkom? Alebo s Maked Lucky limited?

glowix
1. nov 2012

ja som objednavala tiez takto a dokonca z Ciech a prisiel super kočik a ovela lacnejši ako na SVK..

gzzzl
1. nov 2012

my sme objednali z e-kociky.sk... som velmi spokojna, ale keby som mala esteraz tu moznost, najprv by som si kociky pozrela realne v kamennom obchode a potom by som ho hladala na nete...je jednoznacne lacnejsie kupovat na internete.
Vela stastia pri vybere

rejaa
1. nov 2012

ja mám zlú skúsenosť. Kočík sme obzreli v kamenom obchode a objednali z netu. Bol lacnejší, ale farba vôbec nesedela. Namiesto hnedej bol "sračkovo" žltý a poťah bol ako vrecovina, vôbec nebola tá kvalita látky ako v obchode. Strašne smrdel. Tak sme ho vrátili a išli kúpiť do kamenného obchodu.

gaaabinka
autor
2. nov 2012

Žienky ešte mi povedzte aké značky kočíkov ste kúpili vy a či ste spokojné ? 😵

zuzana909
2. nov 2012

ja som mala prvý kočík značky CAM, bola som s ním veľmi spokojná. teraz mám Peg-Perego je v niečom horší a v ničom lepší ako CAM. už som si zvykla aj na tento, ale Peg-Perego je o proti CAM ťachší a tá konštrukcia je väčšia takže pozor aj na miesto v kufri. po tretí krát by som si asi kúpila znovu CAM 🙂

tajnicka99
23. júl 2013

My máme MAKED limtiovanú edíciu a sme nadmieru spokojní...má super vaničku- priestrannú, dá sa húpať, nieje tvrdý. Je vysoký a rúčka sa dá regulovať. Má odľahčenú konštrukciiu, takže vobec nieje ťažký. Sme strašne radi, že sme sa rozhodli práve pre tento kočík...je káásny a bez chyby a nayvše cenovo dostupný...milé mamičky, neváhajte emoticon