Kúpa kočíka z Anglicka - skúsenosti

wykitt
10. mar 2014

Chcela by som si objednať kočík stokke crusi z anglicka pretože cena je tam neporovnateľne nižšia ako u nás. Konkrétne z tejto stránky http://babygear.appee.com/ a chcela by som sa opýtať, či niekto nemá skúsenosti s touto stránkou alebo celkovo z objednávaním odtiaľ. Vyžadujú platbu cez Western Union a neviem, či to nebudú nejaký podvodníci. Prosím poraďte mi. Ďakujem

ichbinich
10. mar 2014

Ja som si kupila v Anglicku, ale stranku si uz nepamatam. Platba bola kreditkou.
Platba cez Western Union zavana podvodom, kedze vsetky normalne online obchody akceptuju bud kreditne karty alebo prevod na ucet.
Ja som si musela zorganizovat aj prevoz, ale kamarat robi v spedicnej firme, tak to nebol problem 😉
Pri platbe kreditkou alebo prevodom si chranena v tom zmysle, ze keby vysvitlo, ze to je podvod, mozes platbu zrusit. Pri Western Union su peniaze myslim nenavratne prec.

veronicka1901
10. mar 2014

Odporucam, tiez som kupovala tak, aj autosedacku, vyjde to ovela lacnejsie ako u nas. Casto objednavam z anglickych stranok, vsetko vzdy prislo do tyzdna az dvoch, nikdy nebol problem.

silaviat
10. mar 2014

z tej stranky by som isto nic neobjednala jednak vyzera priserne a jednak som ju nasla pod indoneziu http://babycom.indonetwork.net/profile/babygear... .. a v poslednej dobe sa rozmnozili falosne predaje cez western union..kazda solidna stranka uz ma paypal kde si chranena ... kym cez western union nie.. to uz mozes rovno objednavat ce z cinanov ... tiez anglicke stranky maju koncovku co.uk .. nie vzdy ale v prevaznej vatsine ano ..

stary_ujco
10. mar 2014

NIKDY, NIKDY, NIKDY, NIKDY nikam neposielaj peniaze cez western union. Akonahle firma nema inu moznost platby, tak je to na 100% podvod ako vysity a ty uz svoje peniaze nikdy neuvidis.
Ale az ti to zlepsi naladu, tak tymi peniazmi pomozes nejakej inej rodine. Takze isty druh charity 😀

dejka77
10. mar 2014

Tak toto vidim prvykrat aby sa muselo platit takymto sposobom. Aj ja si myslim, ze sa jedna o podvod. Najdi si radsej nejaku normalnu stranku, ved je ich vela a urcite budu mat aspon nejake zlavy a plat najlepsie cez paypal.
Ved si zadaj do anglickeho googla nazov kocika a vyhodi ti tam stranky.

barnica
10. mar 2014

@stary_ujco toto sa úplne potvrdilo

danielita2109
13. mar 2014

@wykitt ja zijem v uk, skoro vsetko si objednavam cez internet, ale tuto stranku som este nevidela, ale ani by som z nej nic neobejdnala. nemoze stokke stat 680libier ked bezne v obchode a na normalnych strankach stoji okolo 1000libier. tak, ze nekupuj! pozri si ine anglicke stranky s koncovkou co.uk

lucky29
1. máj 2014

@wykitt
Ahoj, objednavala si si kocik z anglicka?

wykitt
autor
1. máj 2014

nie račej som to nechala tak a objednala som si ho zo slovenska,ale ďakujem vám za komentáre.