Kúpa kočíka - Nowy Targ a Jablonka

2. mar 2024

Dobrý deň, kupovali ste niektorá tento alebo minulý rok kočar v Novom targu alebo v Jablonke. Nemáme to cca 150 km ďaleko, tak či sa nám tam oplatí ísť.
Oplatí sa tam kúpiť aj decku výbavičku, prípadne niečo iné?

autor
2. mar 2024

Máme to 150 km ďaleko.

lili2015
2. mar 2024

Kočík by som tam nekupovala, ja som si kúpila radšej používaný, ale ešte pol roka v záruke. Postieľku som nepozerala, tu som mala z Ikei, ale kúpila som tam fajn deky a zavinovačky a pár ks oblečenia. My sme boli na dovolenke v Zakopanom, tak v rámci výletu sme boli v Targu. Vyslovene kvôli výbavičke by som tam nešla. Čo sa mi tam zdalo dobré, sú veci z ovčieho rúna, pekné dámske kabáty s vlnou (na SR majú väčšinou iba čistý polyester).

drobcek26l
2. mar 2024

Mala som odtiaľ ja, aj sestra a teraz aj dvojičkovský švagriná. Všetky sme s nimi nadmieru spokojné. Sú ľahké a záruku majú normálne ako keď kúpiš tu v obchode predražený. Sestra kúpila a keď prišli domov zistili že tam nemajú nejakú somarinku. Volali tam a pán im to poslal bez problémov poštou. Za dva dni to mali doma. Švagriná dopredu volala že by chceli taký a taký kočík nakoľko dvojičkovskych na trhu veľký výber nieje. Prišli tam a všetko mali nachystané.
Takisto sa oplatí kúpiť detskú postieľku. Myslím že 100€ rozdiel v PL a u nás za to isté je dosť. Oplatí sa kúpiť deky, osušky, plienky, veci na kúpanie,....
Neoplatí sa oblečenie. To mi už príde drahé.
Ja môžem z vlastných skúseností len odporučiť a to to máme do PL 200km

autor
2. mar 2024

@drobcek26l ďakujem za odpoveď, no mne sa zdajú tie kočiare tu predražené a navyše kopu z nich je z Poľska čo som pozerala značky. Boli ste v Jablonke alebo Nowom Targu?

drobcek26l
2. mar 2024

Ja a sestra v Jablonke. Sestra minulý rok. Švagriná tento rok v Targu