Ahojte keďže mam ďaleko do obchodu s kočíkmi tak uvažujem o kúpe online, myslite že je to OK, je aj lacnejší ako v predajni.
Bojím sa len toho aby náhodou neprišiel poškodený
Tiež som kupovala online, oveľa väčší výber. Prišiel úplne v poriadku. Len doba čakania bola asi 2-3 mesiace.
nekupovala som kadejaký poľský a tie drahšie majú v ponuke len osvedčené predajne... konkrétne sme mali cybex
Ja som tiez kupila cybex cez internet, uz som nevydrzala kym sa dostanem do predajne a bol prave najlacnejsi ako sa dal zohnat, tak som to riskla. Toho, ze pride poskodeny som sa vobec nebala, bol normalne v original krabici, samozrejme, ale bala a teda aj bojim sa pripadnej reklamacie. Ja som ho kupovala z brendon.sk a teda recenzie su vselijake, ale ak si vyberies dobry eshop, vobec by som nevahala 🙂
Mne prišiel s prepichnutou rukoväťou. Bezproblemov nám však vyreklamovali konštrukciu. Akurát som s tým mala oštaru ale tak co uz,zvládli sme.
Ahoj, ja som kupovala cez stránku svetkocikov a bola som spokojná, prišiel nepoškodený, pani z obchodu mi volala deň predtým, že mi to Kurier doručí. Objednavala som tam takú mega objednávku, kočík, postieľku, celu výbavičku a podobne. Za skoro 1000€ a všetko prišlo tak ako na obrázku. Ja si myslím, že keď máš overenú stránku, kukni nejaké recenzie tak je to v poriadku, a hlavne keď budeš preberať balik od kuriéra a bude čo i trosku poškodený, určite nepreberaj