mate skusenost s niektorym z tychto kocikov? ake su? vyberame a nevieme sa rozhodnut ☹
dakujem za kazdy nazor 🙂
1. zopa fusion
2. baby point fortuna
3. baby dsing sprint
4. bertoni
bertoni NIE!!! sestra má ten istý a má ho chuť darovať najbližšej cigánke, ktoru stretne. vyzerá fajn, ale je otrasný, ovládanie strašné, kopeš do kolies pri chôdzi,....
asi ziadny 🙂
beroni nie,ale 2-ka fortuna napr.najviac unesie,teda vahu 😉 ,takze si hladaj s nazvom baby point...resp.baby desing 😉
Z tychto asi fakt ani jeden :(
☹
viem, že babydesign sú dobré kočíky, vlastne odnož Espiro kočíkov, ale či je sprint dobrý to neviem... Chceš nejaký so zdvojenými kolesami?
@anjelicek26 moja, viem ze si tuna pisala ze mate doma vela kocikov, tak mi pls porad, nejaky skladny do lietadla na cestovanie, ale aby sa mi tam maly aj mohol ako tak vyspat...Dik za radu 🙂
@sonulikus My máme kočík baby design mini a precestovali sme s ním aj po lietadlách toho dosť, používam ho už dva roky a je stále pekný, vobec nie je vyblednutý, moj malý v nom v pohode spával skoro do 2 rokov, je ľahký, má len 7 kg, veľký košík, ja som s ním maximálne spokojná a aj cena je docela prijateľná. Samozrejme, je aj kopa drahých kočíkov, mala som aj také, ale tento je náš obľúbený 😉
@sonulikus - mamas a papas ora alebo baby jogger city mini vyhovuju obe...teda keby si mam vybrat, cestujem len s nimi.. zapp ano ten je tiez super, ale kedze ho rozkladas na dve casti - mne tak na letisku stratili adaptory, ma ani nenapadlo ich vybrat a dat do kabelky 😝
bertony nieeeee mali sme sklamanie!!! urcite bertony nie.. este skus baby jogger city mini.. mame a sme spokojny.. nizka cena nizka kvalita u bertony...
@anjelicek26 kazdy chvali teraz kocik zn. Babyzen Yoyo.. je to asi nejaka novinka, nepoznas ho?? Vazi len okolo 5 kg vraj..
@sonulikus ale ty chces aj nieco na spanie a to teda neni vhodny kocik..
aha... ja len ze kazda ho tu chvali aky je super spratny a lahky.. hej kocik je kocikom ked sa da v nom pohodlne vyspat... 😉
Baby my mame podobny problem,premyslam nad sportovým kocíkom BABY ACTIVE Q mate s nim skusenosti?aky je?je vhodny na zimu????surne potrebujem pomoc a radu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bertoni ma najlepšiu cenu, ale cena zodpovedá kvalite. 😉