Baby prosim o pomoc. Neviem sa rozhodnut, ktory kociar si vybrat.
Mate skusenosti? Dakujem za odpovede 😀
jane vyzera krajsie 🙂
lepšie sa mi páči Jane
@libka1 chystame sa do jedneho obchodu, maju obidva v bratislave. Jane je kvalitny a kamoska ho ma, je spokojna, mne sa paci ten druhy joie. Inak maju podobne rozmery, no tento sa mi paci asi viac, no po skuske ho uvidim 🙂 len sa bojim ze tento je za polovicnu cenu ako jane. hoci neni pravidlom, ze lacny je sitnejsi 🙂 uvidime
@helokity ja v nom vozim uz tretie, takze sa rentoval, ale nebol az taky drahy, neviem teda porovnat co stoja tieto, ale my sme zan v tom case dali 24.000 SK v trojkombinacii. nie aby si si myslela ze ta nahovaram na inglesinu, to som len ako priklad uviedla ze mne proste sadol do ruk a uz som iny nechcela.
mne sa paci viac ten joie chrome...vanicky su pekne na obidvoch, ale ten jane sportovy je otras.. 🙂 @helokity
noo mne sa nepaci a dobre robis, lebo ja som pred par mesiacmi to zrobila naopak, sportove casti som si ani nevsimala a tak som si musela teraz kupit okrem mojej trojkombinacie este jeden kociar.. ale fakt je najlepsie si ich ist pozriet nazivo a pochytat 🙂
@helokity to mas pravdu, ja som velmi dlho tuzila po sportovom kociku Graco evo, nenormalne som ho chcela lebo sa mi pacil, aj ked som prevazne o nom citala same zle veci, ale dala by som vtedy zanho aj prve posledne, no nastastie uz som ten co som chcela nikde nenasla tak som si kupila iny. A pred par dnami som ho videla nazivo v jednej predajni a dakovala som Bohu ze ho vtedy nikde nemali, bol strasny... fakt su uplne ine ako na fotkach..
@helokity No ja som na Jané muum čítala dosť negatívne kritiky od mamičiek a tiež sa mi nepáči na nom tá športová časť a tie kolieska vyzerajú byť plastové, či nie sú? Na tom Joie chrome vyzerajú byť tie kolieska kvalitnejšie, aspon podľa obrázku, aj ked teda naživo som ho nevidela.
Na jane muum su potiahnute gumou. Som zvedava. Pozrem obe v obchode a napisem ktory bol lepsi. Cenovo je dost velky rozdiel.
jane mame vyskýšaný perfektný