Ahojte neviete mi poradiť aký kočík mám kúpiť?mne sa páči bud Alpina alebo Tako Warrior Sailor.
@malinovka333
@adrianave pravdaze vynimka potvrdzuje pravidlo a ja nehovorim o luxusnych kocikoch ale aspon o akej takej triede, budes banovat
je tu XY hereciek co maju plne albumy kocikov...ake hrdinky kolko ich uz mali....pritom su to same smejdy,hrkalky,lode no des.....navyse asije to vec vkusu ale vyzera to otrasne taky hovadsky kocar, a este si na to mamicky davaju akoze SPZ, jake coooool 😀 😀 😀
ale vazne nie v zlom to myslim....mnohe to olutovali ze kupovali take znacky....
@malinovka333 golfove palice by som ani ja nechcela ani zadarmo....ale je vela kocikov co ma velka kolesa a nafukovacie, ved nejdem sem menovat znacky je ich strasne vela ale urcite nie Takko, a podobne polske kary
ale niekomu je to jedno a sme kazdy odlisny, ked niekto chce lacny kocar nech si ho kupi ja mu to nevyhovorim. Len niekedy sa neoplati setrit napriklad 50eur....
@malinovka333 suhlasim,že nie všetko značkove je kvalitne ja som si pri prvej kupila chicco z druhej ruky lebo bol moc drahy a stal za ... teraz som si vybrala x lander,tiez z druhej ruky koli kolesam,tiez som chcela velke a nafukovacie,zatial som spokojna,len ho musime vyskusat 🙂
aka provokacna tema...kupte si kazdy kocik na aky mate, aky chcete... a podla terenu v akom sa budete pohybovat, ci budete nakladat kocik sama, ci tam chcete autosedacku...
niekomu nevadi chodit z hnusnym kocikom, niekto ma rad, ked sa nemusi natahovat z opachou a ma nieco po kom sa vacsina ludi otoci.
a este nieco..mat na krku v dnesnej dobe hypoteku a zit z jedneho platu...tak mi to je srdecne jedno aky mam kocik. kupim si asi najlacnejsi aky pripada v ramci mojich podmienok - pohyb v terene.
ale kedze uz mam svoje roky, co to odrobene- tak preco sa nepotesit? 😀
kocky a co tak znacka MIKADO Aston alebo DORJAN???? na tie su aj super ohlasy , maju velke kolesa a cena je tiez super. Ja sa akurat medzi tymito rozhodujem a teraz som si otvorila TAKKO a tiez sa mi pozdava len nema tam napisanu velkost vanicky
@adrianave ahoj.my máme babyactive jet neo a sme veľmi spokojný - veľká vanička,nafukovacie kolesá,ľahučký,celkom spratný,pekný a veselý kočík 🙂máme aj športovú časť a aj autosedačku a má ho málo ľudí,takže sa ti asi nestane,že ked pôjdeš po meste,stretneš takých aspoň päť,ako napr.babysmile...a pod.a aj cena bola veľmi dobrá 😀 pre niekoho je aj to dôležité.nevravím,že treba šetriť na vlastnom dieťati,ale netreba to ani prehánať zo značkami,ved tomu bábu je to zo začiatku aj tak jedno kde sa vezie,hlavne,že sa vezie 😀 😀 😀
Ahojte. Po dlhom rozhodovaní značkový neznačkový, drahý lacný, nový či z druhej ruky sme kúpili Dorjan a neľutujeme. Sme s ním nad mieru spokojný a nemenila by som za nič na svete. Má priestrannú vaničku, aj športová časť je dostatočne veľká a to nehovorím aké majú kočíky Dorjan krásny dizajn.
babule, tako warior je strasne tazky, kupujte ho len ak nemusite behat hore dolu po schodoch, inak si znicite chrbticu
nekupuj take smejdy, olutujes to...su to tazke neskladne neprakticke kociky....radsejsi kup znackovy z druher ruky za taku cenu