Chcem pre malu kupit sportovy kocik a nejak sa neviem rozhodnut,ktory...z tychto by ste mi ktory poradili,ak nejaky z nich mate,potesi ma vasa skusenost s nim,a plusy a minusy...dakujem,pomoze mi to pri rozhodnuti sa...
Camarelo Eos 2014
Active Light Nestor
Adbor MIO Standard
Bebetto Filippo
Nico Bebetto
Graco Evo XT
my mame Camarelo Eos a sme veeeelmi spokojny 🙂 aj komfortom..maly v nom pekne spinka...je v nom rad.....a aj schopnost cez tereny 🙂 chodime kade tade bez problemov 🙂 ak by si chcela nieco konkretnejsie...kludne pis IP 🙂 aj pomeriam cokolvek ak bude treba 😉
Podľa mňa ani jeden.. mám brio a nemenila by som.. bebettá sú veľké ťažké polské haraburdy (taktiež camarelo) mala som bebetto nico a od novoty mi ho ťahalo do strany a veľmi citelne že ma z toho vždy ruka bolela 😅 filipo sa zas nedá dať v protismere jazdy.. a pri nicu mi vadilo že keď som ho chcela zložiť aj so sedačkou tak som ju musela dávať v smere jazdy inak sa nedala zložiť aj so sedačkou.. keby si mám kúpiť teraz nejaký šporťák tak si vyberám nejaký z M&P, ale samozrejme k briu - to nedám za nič 🙂
citala som celkom zaujimavu myslienku, ze naj kocik je vzdy ten, ktory nemame 😀 tazko vybrat z uvedeneho ten naj. Kazda mame ine poziadavky a ocakavania od kocika, samozrejme aj vkus 🙂 Co je dobre a plne vyhovujuce pre jednu, nemusi byt pre druhu. Takto velakrat vznikne "zla recenzia" na kocik...Neuvadzas v akych podmienkach budes kocikovat, ci chces trojkombinaciu, alebo len sportak, ci hlboky. Co tvoj kocik mat musi, co dokazes ozeliet 🙂 Za seba mozem povedat, ze jednoducho som nenasla uplne najsamtop kocik. Preto mam 2 🙂 Takto mame s drobcom plne pokrytie potrieb. Do tazkeho terenu a na dlhe prechadzky mam PP GT3, do mesta, k lekarovi a na caste presuny autom mam Britax Agile.
Dcéra kupila Graco Evo zatiaľ je spokojná.malej sa v ňom lubi aj spinkat.je lahućky