Ktorý z týchto kočíkov je krajší?

sonkadz11
14. máj 2020

Už zopár dní si ich obzerám a neviem sa rozhodnúť. Sú z látky, mne viac do oka padol asi ivory, len či nebude vždy špinavý.

alenah31
14. máj 2020

@sonkadz11 z čisto praktického hľadiska je lepší ten tmavší - ale len kvôli čisteniu. No za mňa - brala by som ten bledší, aj sestra mala bledý, dávala ho čistiť (strechu a vonkajšok vaničky resp. neskor športovú časť celú) firme čo tepuje sedačky - za 15€ raz za pol roka bola ako nový🙂

lenuliatko84
14. máj 2020

Bezovy.aj ja som mala taky a za 3 roky som ho prala asi raz.vobec sa nechytala nan špina

katrin69
14. máj 2020

Béžový je pekný, ale tmavší je lepší nielen kvôli čisteniu, ale aj kvôli tomu, že ľudia začínajú byť na cestách slepí a je ho viac vidieť. Béžová splýva s cestou...

olli456
14. máj 2020

Béžový je lepší aj z praktického hľadiska a je aj krajší.

leuchtturm
14. máj 2020

radsej styri kolesa ako tri.

drakvak
14. máj 2020

@sonkadz11 Mne sa páči viac ten tmavší vľavo, ja som tiež mala tmavý - čierny a dlho vyzeral ako nový 😉 Ladil k všetkému a kočíkovala som v ňom najprv dcéru, potom syna. Jasné, že svokra okomentovala-smutný, čierny, ale mne vyhovoval a žijem v chladnejšej časti Slovenska, takže žiadne neznesiteľné horúčavy v čiernom kočíku deti nezažili 😊

stanusenka
14. máj 2020

@leuchtturm veď má 4 😂

leuchtturm
14. máj 2020

vyzera na obrazku ako trojkolesovy 😉

ysseba
14. máj 2020

Tak ja by som brala modrý. Neviem, ten béžový v kombinácií s čiernou konštrukciou sa mi moc nepáči. A ešte odveci tá hnedá rúčka do toho. ten modrý tak lepšie spolu ladí, aj hnedá rúčka s tým hnedým pásom na strieške. Ale ja som detailista 😀 A ešte napr. ak čakáš dievčatko, tak mne sa strašne páči kombinácia tmavomodrá a nejaká ružová deka alebo fusak do toho. A určite aj praktické hľadisko - na svetlých veciach je viac vidieť špinu ako na tmavých, kočíky nie sú výnimkou. Jasné - pračky máme, môžme to dať tepovať... Ale čoby som si vyrábala robotu keď nemusím 😀

leknolina
14. máj 2020

Aj za mna svetly.. mne osobne sa nepacia tmave kociky pre deti

heny96
15. máj 2020

@sonkadz11 Modra ak ma byt chlapec 😊 páči sa mi viac. No ta svetlejšia je univerzálna. Ale modra krajšia 😀 ale čo človek to iný názor, hlavne nech sa tebe páči

taga
15. máj 2020

Krasa je posudzovana subjektivne, ide len o to, ktory sa paci tebe. Mne sa napriklad nepaci ani jeden, podla mna vyzeraju strasne 🙈