https://www.modrykonik.sk/market/kociky/lq9g/go...
alebo môj favorit https://www.modrykonik.sk/market/kociky/zsri/go...
dík za nazor
druhy,prvy sa bude spinit a chicco je dobra znacka.
Ten chicco mám a neodporúčam. Rúčky sa zošuchujú, nedá sa dať do úplného ľahu, aj keď to všade píšu. je strašne ľahko prefúkateľný. Na zimu úplne nevhodný.
ani jeden. chicco nie su az take dobre a kociky s "rozdelenou" ruckou totalne neprakticke. Mala som tu cest, ked musis, a o si pis, ze castejsie ako sa nazdas, manevrovat jednou rukou, tak taketo kociky su casto zle ovladatelne. Ak ta cas netlaci, este pogugluj 😉
Ja by som zvolila iný, tie rúčky sú fakt na figu , este googli 😉
ani jeden 🙂 vacsie kolesa+ spojene rucky 🙂 ja niesom milovnik chicco znacky
Ten prvy máme a sme s ním spokojný. Je spratný. Akurat tie dve rúčky ale zvykli sme si.
ja by som tiez poradila spojene rucky 🙂
Určite ani jeden, baby majú pravdu, najhorší kočík aký som mala, nedal sa ovládať. 😖
My sme mali peg perego Si (ten prvy je aj na pohlad takmer rovnaky), aj napriek dvom ruckam sa v pohode dal ovladat jednou rukou, prezil dve deti, niekedy vozene aj sucasne (dvaja naraz v kociku), plne nalozeny brazdil kameniste chorvatske plaze.... ja som bola max spokojna. V predajni mi vraveli, ze je to jediny golfac na trhu s loziskovymi kolieskami (my sme kupovali na jar 2011), ked som sa pytala na vyhody tych lozisk, tak ze to zistim pri pouzivani. Nemala som iny golfac, takze velmi porovnat nemozem, ale napriek tomu by som uz asi iny nekupila. A mozno nam povozi aj tretie 🙂
Este sa mi pozdava bugaboo bee, ale v porovnani cena/kvalita je pre mna favorit tento. (znama kupila bee v bazariku za 280 €, nema madlo, sedenie je asi mensie - teda kratsie urcite; zatial co my sme kupile Si za 260 € novy v obchode a mal asi vsetko - plastenku proti dazdu, madlo, drziak na pohar, nanoznik, jedine, co som dokupovala bola sietka proti hmyzu).
Rozmyslala som nad nimi, ale ked som ich videla v reali (vsetko krehke, lahka konstrukcia, lahko pokazitelne..) som sa rozhodla pre gesslein s2- a ten je manevrovatelny jednou rukou 😉
Kedže chcete športovvý čiže do terénu tak by som radšej zvolila vačšie kolesá a mocnejšie tie kočíky č.1 je bledý raz dva sa ušpiní a kočík č.2 sú malé a tenké kolesá hodia sa skor do mesta ako do dediny.Hladajte radšej iný a lepší a ked si vyberiete typ cez net tak predtým ako budete objednat tak si chodte overit do obchodu ci je ok.
Ani jeden...som skôr Za kočík Dorjan prestige🙂
Keby som ja kupovala ľahký, skladný kočík, tak chcem tento https://www.modrykonik.sk/market/single_page/it...
ANI JEDEN.HLAVNE KVOLI KOLIESKAM KED BY BOL VECSI SNEH
Ani ja ani jeden
Je dolezite, co presne hladas, na aky teren, cenovy strop a aky velky-pre ake dietatko. Z tychto za mna tiez ani jeden, ja celkovo nemam rada golface, mam bee+, ale.tiez ma.svoje nedostatky, no cena je vyssia, dobre su aj quinny, pripadne ako.ti kocka hodila foto x lander, no ten je vacsi. Chces golfky? Niekto chvali aj mclaren...,ale.z vlastnej skusenosti neviem, golfky na zimu celkovo radsej nie...
Ahoj, ak by som si musela vybrat, isla by som do Chicco z praktickeho hladiska aj kvoli farbe, ale dolezite je: budes kocik potrebovat uz v zime? Ak ano, urcite zvaz nieco s vacsimi kolieskami. Ono golfove kociare su celkovo vhodnejsie na leto. Snad jediny, ktory poznam a je vyborny aj v zime, je Mountain Buggy Terrain - ma super velke kolesa, dobre brzdi, je lahky, skladny a odolny. Alebo potom aj Phil&Teds Navigator ma velke kolesa. Skus si pozriet aj tie.
ani jeden lebo sa neda ovladat jednou rukou 😉
Kamoska mala chicco a bola snim spokojná,ja so mala golfác cam elegante family a nerobilo problèm ani sneh ani ovládanie s jednou rukou🙂
Ten druhy🙂