Ktorý trojkolesový športový kočík je naj?

sofiiina
3. aug 2015

Mamicky,prosim poradte,chceli by sme nasej babike kupit kvalitny trojkolesovy sportovy kocik,sportak bol sice sucastou 3kombinacie,ktoru mame,ale kupili sme polsky kocik a okrem castych defektov sportova cast nie je vobec vhodne riesena,bezpecnostne pasy vyzeraju na nej ako muciace popruhy a kocik sa velmi tazko manevruje,lebo tazisko je prilis nizko..preto chceme investovat do kvality.Este by som chcela podotknut,ze mala este nesedi,preto by to mal byt kocik s moznostou sklopit opierku uplne na lezato. VDAKA;)

oskvarka
3. aug 2015

ja mam Jane slalom pro .. ako nieje to ideal ale ja som spokojna hlavne teda vsetky casti su vyuzitelne, kocik nesetrime defekt sme mali len raz vyuzivame ho az nadmieru... kupovala som ho v bazari od rocnika 2009 su uz vsetky kompaktibilne s vysimi rocnikmi a aj sportova cast sa da cela skoro vyprat... inak tento am asi tiez tazisko nizsie a neda sa otocit ku maminke... aj ked aj taka verzia existuje ale je uzsia a tazsia...

zuzka38
3. aug 2015

@sofiiina teutonia s3 hb

lejlla
3. aug 2015

Za mna Jane slalom pro a Teutonia...

jul11
3. aug 2015
prego81
3. aug 2015

@sofiiina
najkvalitnejsie sportove su podla mna BOB

alk05
3. aug 2015

@sofiiina ak chces, predavam super trojkolesovy sportiak vekovo od 0mesiacov do troch rokov, kukni v bazare🙂

sofiiina
autor
3. aug 2015

@alk05, ten tvoj kocik sa prosim, da otocit tak, ze budem na dcerku vidiet?

alk05
3. aug 2015

@sofiiina ak myslis tak ze ide proti smere jazdy tak nie....vidis na nu cez striesku.

sofiiina
autor
3. aug 2015

@alk05 skoda, lebo taky som chcela, aby sa dal otocit proti smeru jazdy, este je taka knedlicka, nesedi a bojim sa ju dat tak...ale vela stastia pri predaji;)

egiginka
3. aug 2015

@sofiiina , quinny zapp xtra, mali sme od malej 2m.... maximalna spokjonost, lahky, minimum miesta zabera, v pohode sa nim ide, 4 rocne dieta si sadne v pohode, jedine co, neni do velkeho snehu, ja som z mesta, takze ja to neriesim

sofiiina
autor
4. aug 2015

Dakujem vsetkym za rady,este sa tu neobjavil Peg Perego GT3,s tym nahodou nemate skusenosti?

sofiiina
autor
6. aug 2015

@egiginka a chodili ste s nim aj niekam do lesa alebo tak?my sme sice z mesta,ale planujem s malou obcas ist aj trosku do lesa..na kolibu a tak..

zamilion
6. aug 2015

@sofiiina ja som trojkolky študovala veľa

GT3 je ťažký a do auta nespratný. zapp je zas len do mesta a nákupného centra, to sú minigolfky do auta

ja potrebujem šporťák do terénu a na korčule s ručnou brzdou.
prvotne som mala vo výhľade TFK joggster twist. ak chceš otočnú sedačku k nemu, dá sa dokúpiť vanička premeniteľná aj na sedačku, volá sa multiX. ale je drahý. pozri si videá na youtube, je fakt fajn, nie je ťažký, slušne sa skladá a nevybledne farba ako na jane slalom napr.

teutonia je z mojho pohľadfu tiež nespratná, ale vieš otáčať sedačku

ja som sa ale rozhodla nakoniec pre quinny speedi SX, lebo je oveľa lacnejší. nedá sa síce otočiť sedačka, ale vieš nakilknúť vajíčo maxi cosi na neho. a mne na korčule na jar postačí, a je ideálny do snehu a terénu.
teraz mám hlboký peg perego a plus aj vaničku na quinny speedi

egiginka
6. aug 2015

@sofiiina , ano da sa, mne na golfac pride velmi fajn, na kolibe sme tiez boli s nim a ok, ale ja viac nosim, ale aj v Tatrach bol ok a aj po strku s nim chodim, ja by som ho nevymenila, som az prekvapena, ze som spokojna🙂 som necakala, ze ostaneme pri jednom kociku.

sharmana
6. aug 2015

ja mám abc cobru trojkolesovú a super, nemôžem sa sťažovať, otáčanie jednou rukou o 360 stupnov, sedenie v oboch smeroch, nieje to tažký kočík a podla mna aj pekný 😉

ifkael
6. aug 2015

baby jogger elite

lienkaam16
6. aug 2015

my sme mali stokke lebo sportak mal korytkove sedenie, naozaj sme s nim bolo max spokojny teraz mame solu 2 od mamas& papas a tam je vyhoda väcsie sedenie, ale to uz maly poriadne sedi. V syokkaci bol od 4 mesiacov s novorodeneckou vlozkou 🙂

lilinka007
6. aug 2015

ja mam Bumbleride indie, je lahky, skladny a dobre sa s nim manipuluje, akurat nema sedenie v oboch smeroch

mirreckall
6. aug 2015

@sofiiina tiez mame Jane slalom... A zvlada s prehladom aj turisticke chodniky... A vmesti sa aj do maleho auta... Tiez sme ho vymenili za 3-kombinaciu a kupovali tu v bazare... A to sedenie v smere jazdy, na to sa da zvyknut... Tiez mi to bolo proti srsti,ale mladsia uz tak bola v kociku od 1 mesiaca...je to sila zvyku 🙂

zeytin
6. aug 2015

Hlasujem za Jane 🙂

jerryjanka
6. aug 2015

jednoznačne Baby jogger bud elite alebo city mini GT mala som teda kočíkov viac ale toto je topka.

sofiiina
autor
6. aug 2015

Jeeej maminky, ako sa to tu pekne rozbehlo, tesim sa a zaroven zacinam mat dobry gulas, ani som nevedela, ze je tolko trojkoliek, trojkombinaciu som vyberala skor intuitivne a samozrejme aj cena zavazila...teraz uz viem, ze je lepsie kupit za tu cenu kvalitnejsi v bazari ako novy s.it..:)

ifkael
6. aug 2015

a mountain buggy urban jungle je tiez fajn...

mimik79
6. aug 2015

Jane Slalom Pro alebo Bumbleride Indie, ten je super, poloha az na lezkanie a ta cast kde dieta lezka ma 100 cm a ma dlhu strechu a je lahucky a dobre sa sklada

gabinecka_
6. aug 2015

mountain buggy urban jungle - je max. pohodlný, ovládateľný jednou rukou, odvezie aj staršieho súrodenca ak treba, spolu aj v mega nákupom 🙂 Môj favorit a to mi prešlo rukami veľa kočíkov.Toto je top nu. 1.