Baby potrebovala by som poradiť, ktorý športový kočík sa dá dať úplne do ľahu? Plánujem si na jar kúpiť nový šporťák a vôbec neviem, ktoré kočíky splnajú túto moju podmienku. Moja malá vie spať iba vonku a úplne v ľahu, preto by som potrebovala poradiť, dakujeeem 🙂
My máme Takí larry úplne do lahu sa dá.
Graco treko 😉
chicco lite way alebo aj Caddy quatro (ten ma svagrina a ma aj otocnu rucku aj striesku uplne nad dieta das)
@crystalskye v akej cenovej relácií sa chceš pohybovať ?
aveo Colleto- podla mna kvaliktny kocik za rozumnu cenu, ja som s nim bola mimoriadne spokojna. Je lahky, lahka manipulacia a da sa dat uplne do lahu. mala som 4kolesovy, neviem ako troj..
dakujem baby, popozerám si vaše návrhy. teraz máme 4kolesový, aj by som rada ostala pri tom
@marllik
@kiakocikovsvet chcem kvalitný kočík určite, teraz máme Teutoniu a je to suprový kočík, strašne kvalitný, aj by som si ju nechala, len som zatúžila po nejakej zmene 🙂
Jane slalom pro...da sa do lahu a super priestranny.
@crystalskye napíšte tel. kontakt a poradíme
babypoint fortuna,sprinter
My máme graco symbio, dá sa úplne polahnut, je lahky, skladny a da sa prehadzovat rucka, co je super na leto a kvoli vetru, nevyhodou je maly kosik, nie je na velke nakupy, no my chodime vzdy autoom. 🙂 inak je super