Ktorý športový kočík sa dá dať do ľahu?

cicamica1980
30. júl 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

prosim o radu.
moja 5,5 mesacna sa uz dlho nezmesti do vanicky.
sportak co mame, je korytkovy /concord fusion/ t.j. nebude sa dat v nom spat na boku.

poradte mi, aky sportovy kocik, sa da dat uplne do lahu
idealne, aby sa sportova cast dala nacvaknut oboma smermi a aby mal velke /idealne nafukovacie/ kolieska.

podotazka - v kazdom sportaku musi byt babo priviazane? a ma medzi nozkami tycku? lebo ak hej, da sa potom v takom kociku pat na boku? ako?

dakujem

grundia
30. júl 2013

Ahoj.My mame Cam dinamico a sme spokojný.Je lahucky,dobre sa ovlada,da sa nakliknut do oboch stran a aj kolesa su velke zadne nafukovacie.
Co sa tyka tvojej podotazky,ak mas babo natocene na stranu ze na neho vidis,nemusis ho mat priputane.
Ale v pripade nasej malej by som tuto myslienku hneď zavrhla.Je dost ziva,cize ju urcite budem mat priputanu vzdy.
Detičky su sikovne,nikdy nevies co sa moze stat a mozes byt hociako obozretna.

jarushka_12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarushka_12
30. júl 2013

nejd epridat foto :( skuste si dat do google viktoria cangaroo

lin123
30. júl 2013

my mame PP book plus a maximalna spokojnost.

katrinka8
30. júl 2013

Ahoj, my mame Cam Cortinu, ta ide uplne do lahu, da sa nakliknut z oboch stran, kolesa su velke.
Babatko obvykle nema medzi nozickami tycku, su to klasicke nastavitelne popruhy 😉 Ked spinka, nemusi byt priputane, ak ho mas teda pod dozorom. V ostatnych pripadoch by som zvazila podla temperamentu babatka - obvykle priputat treba 😀 Ale povinnost to, samozrejme, nie je 😉

Tu vidno, ako su riesene popruhy na sportakoch:
http://www.google.sk/search?hl=sk&site=imghp&tb...

sante81
30. júl 2013

cam cortinu, maximálna spokojnost.

salome_82
30. júl 2013

Ja mám Peg Pérego a tiež som spokojná. Spĺňa všetky tvoje požiadavky. GT3 má nafukovacie kolesá.

m_ij_ka
7. aug 2013

ja mám zopa fusion, maximálna spokojnosť 🙂

babymerci
Odpoveď bola odstránená
Zobraz