Poradíte mi prosím? Neviem sa rozhodnúť medzi športovými kočíkmi:
Petite & Mars street, Valco snap 4, Yoie Litetrax 4 air.
Dieťa 7 mesačné, akurát sa naučil sedieť, ale ešte v tom nie je úplne istý. Využívať ho budem v meste, na prechádzku, do obchodu, možno niekde na dovolenku, a v zime možno aj do snehu.
Ďakujem za každú radu 🙂
Valco. Yoie je vraj uzky a nekupuju ludia mi ppvedali v obchode
My máme joie litertax 4 Air a max. spokojnosť. Vôbec kúpu neľutujem.
Každá inak...super 😁 nevadí. Bola som ich pozrieť aj v obchode. Sestra mi radí Valco, lebo ho má aj ona. No neviem.... páčia sa mi všetky.. už len sa rozhodnúť pre jeden.
Aj ja som sa rozhodovala medzi týmito, kúpila som Petite a neľutujem. Nemá nič, s čím by som bola nespokojná.
Ja som náš joie chcela práve preto, že polohovanie nie je s tým akože plynulým pásom, ktorý potom tak nepekne visí z kočiara. Od iných mamiciek som počula, že je to o ničom, lebo treba stále dve ruky aby to človek napolohoval. A už by si vraj taky nekúpili. Takže mne iné mamičky pomohli pri rozhodovaní. 😁😁😁😁 Ale každá má to svoje co od kočíka očakáva.
My sme pred týždňom kúpili Petite&Mars Street. Som maximálne spokojná. Aj svagrina ho má a tiež ho veľmi chváli. 🙂🙂
Mám Joie Litetrax 4 air a už vozí druhé dieťa a spokojnosť 👍 vôbec nie je úzky, môj 3,5r syn sa do neho ešte vprace bez problémov.
petit mars street jednoznacne. v kufri nezaberie vela miesta, lahucko sa sklada, lahucko sa ovlada, je velmi pekny. jazdi vyborne a vraj este lepsie s nafukovackami. mame ho momentalne a som mega spokojna. auto-mesto-obchod-prechadzka kazdy den a nemam jedneho kriveho slova. bomba kociar. este mi napadlo, kym je syn takyto malicky, hodil by sa vam aj petit mars easy. ten je este lahsi a este skladnejsi a este lepsie sa s nim jazdi. mala som tiez a topka.
@mirkabe Petite a Mars,mame od nich aj autosedačku pre malú.Sme spokojný!