Ahojte maminy aké sú značky športových kočíkov kde je dieťa otočené smerom k matke? 🙂 ďakujem
my mame Espiro Vector...ale ten sa predava ako kombinovany s vanickou
pure step easy.. maximalna spokojnost
Camarello Q12 je aj aj - podla toho ako chces. Vsetky casti, vratane sportovej 😉
bugaboo cameleon, Stokke Xplory a teraz bude koncom mesiaca peg perego book ( bez otocnej sedacky uz na trhu je a s otocnou pride koncom mesiaca), ale v rakusku v baby one je uz v predaji aj ten novy model
teutonia be you, da sa otacat aj rucka aj sportova nasadzovacia cast
baby point V3,,,moon S4,,,
ABC design TEC
peg perego uno,ma preklapaciu rucku,taktiez gesslein trend
ak máte záujem iba o samotný športový , skúste si pozrieť od značky Quatro, typ Monza je to samotný športový s možnosťou preklapania rukoväte, ak máte záujem o 2-kombináciu tak skoro každý
tako warrior ... da sa korba otacat smerom k/ aj od matky ... podla potreby
vsetky teutonie nielen be you
Ja mam Gesslein, da sa naklikavat v ktoromkolvek smere, je super. My mame trojkolku aj s vnutornou fusakovanickou, ktora je priestranna a super a sportiak je mega velky🙂 nieco ako peg perego GT3, ale ten sa neda otocit smerom k mamine.
ahoj, my máme Cam Cortinu X3, sedačka sa dá nakliknúť v oboch smeroch 🙂
my mame jane reverse 🙂 🙂 🙂
Ja mam Silver Cross Linear Freeway a ten sa tiez da dat na obe strany. Som velmi spokojna. 😉
teutonia
Jané Muum
hlavne to nesmú byť golfáče 🙂
my sme mali aj Cobru od ABC Design a teraz máme od toho istého výrobcu Viper 3S, ktorého športová časť sa dá otočiť do obidvoch strán a sme s ním veeeeeeeľmi spokojný, pretože je vhodný na všetky terény
Bebe confort elea, da sa otocit aj smerom k vam aj od vas 🙂
Hartan Topline S ( a pravdepodobne aj ine hartany) sa da nakliknut do obidvoch smerov a tiez sa da prehodit aj rucka 😉
Značka Adbor má preklápaciu rúčku, ale veľa ich kočíkov bolo zaradených medzi nebezpečné výrobky kvôli zloženiu niektorých častí (obsahovali nejaké jedovaté zakázané látky). Neviem, či už zmenili výrobu...
Mam Bugaboo cameleon a mozes si ho otacat ako chces 🙂
ahoj, ja mam taky graco symbio 🙂