Ktorý športový kočík je najlepší?

cekankacamomille
11. okt 2013

Zdravim Vas maminky. Potrebujem sportovy kocik. Ponuka je bohata, lenze nic vyhovujuce. Potrebujem s nafukovacimi kolesami, sedadlo v oboch smeroch jazdy, lahka konstrukcia a vhodna pre maminy cestovatelky. Tiez, aby strieska mala dlzku taku, ktora dieta ochrani aj v horsom pocasi a aby bol k tomu prakticky nanoznik. Uvitam Vase rady, typy, po pripade aj skusenosti. Je to pre mna dolezite. Vopred dakujem 🙂 Kamila

babynat
11. okt 2013

@cekankacamomille zdravim, trochu som teraz prechadzala stranky no tiez som nevedala ako vybrat z ponuky, na tejto stranke som nasla quinny, ktory aj celkom vyhovuje tvojmu popisu...co som pozerala tak ich vela s moznostou otocenia sedacky nie je, aspon ja som nenasla http://www.quinny.sk/znacky/Quinny_2012_copy/Ko...

cekankacamomille
autor
11. okt 2013

@babynat uf, je toho naozaj pozhnane 🙂 snad tu nebudem celu noc 🙂

jul11
11. okt 2013

@cekankacamomille a mozno aj par dni.ja vzdy vsetko vyberam aspon mesiac,dva.moj drahy pozrie a berie 🙂 nebolo volakedy dobre,dva druhy a bolo. 🙂 chces trojkolku?tak napriklad BeBeConfort High Trek.4kolka BrioGo.Golfac,ale vacsi a ma vacsie kolesa Chcicco Multiway.velmi si pochvaluju aj Maxi Cosi Mura

cekankacamomille
autor
11. okt 2013

@jul11 vdaka za reakciu. ja som pripad Tvojho manzela a Ty toho mojho 🙂) kupila som uz dva, no ani jedno nie je ono :/ nuz a ta mura nie je zla. avsak kupila som od ruky a ta konstrukcia je akasi rozhegana-majitelka nevie, ci to tak ma byt, alebo nie....navyse uz tu a tam korozuje a ani nam nevojde do auta :/ blaznim z toho, lebo chcem normalne fungovat, aj cestovat, aj sa prechadzat. vyber kociarov nas ide zasypat a v skutocnosti ani niet z coho vybrat :/ nehovoriac o pritapanych cenach!

babynat
11. okt 2013

drzim palce vo vybere...daj prosim vediet co si vybrala

maca_p
11. okt 2013

@cekankacamomille jednoznacne bertini. fici mi uz 5,5 roka v kuse. + zimny zuberec, horuce chorvatsko, vylety k vahu.

cekankacamomille
autor
11. okt 2013

@jul11
@babynat
@maca_p toto ma zaujalo a aj mangelovi sa paci 🙂 vsetko ako chcem a potrebujem a navyse cenovo dostupny 🙂

maca_p
11. okt 2013

@cekankacamomille neviem, to je azko radit. ja som mala tento strasne dlho presondovany. najskor v obchode vyskusany a potom som ho hladala ba bazari za dobru cenu. rocny som kupila za 400 eur, povodna cena bola 700 eur. moje deti vozim naozaj dennodenne 4,5 roka + 1 rok predchadzajuca majitelka. este som nemala ziadnu zavadu okrem 1 defektu. je tu aj diskusia nan.
ale vyvoj novych kocikov ide z roka na rok tak dopredu, ze dnes neviem, ktory by som si kupila.
tento moj ma jednu velmi ocenitenu a prakticku vec, ze 2,5 rocne dieta sa v nom normalne v leze vyspi. teda ziadne madlo ho netlaci, nohy nema ani ovisnute, ani nic.
https://www.google.sk/search?q=bertini&espv=210...

jul11
11. okt 2013

@cekankacamomille my mame tri kociky a so vsetkymi sme spokojni,len to,ze na kazdu prilezitost potrebujes iny,tak mame tri a podla toho kam ideme,ten berieme.manzel z toho aj trochu zuril,ze ini ludia maju jeden,ale uz je to ok.golfac mame v aute.velku stvorkkolku z trojkombinacie teraz nepouzivame,vyberieme na zimu a von chodime s trojkolkou High Trek.i tak.sluzi skor na zaveesie tasiek a vetroviek,alebo ho mala tlaci 🙂

jul11
11. okt 2013

@cekankacamomille ten bebetto vyzera zaujimavo.super,ze sa da zlozit aj so sedackou.nas golfac sa da skladat s madlom,co ma dieta pred sebou,je to super

babynat
12. okt 2013

@cekankacamomille
@maca_p
@jul11
oba vyzeraju podla popisu dobre...uz len sa rozhodnut 🙂 a ze 5,5 roka funguje bezchybne je fakt uz co povedat, ked dnes sa vyrabaju veci tak na cca 2 roky 😒

babynat
12. okt 2013

nasla som takuto diskusiu 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kolko-rokov-vam-najdlhsie-posluzil-jeden-kocik-2/
je tam aj zla skusenost s bebettom
feb13 @lilitela Tak ja zas napisem zly priklad. Mame Bebetto Joker Hyppo Collection, je to polska trojkombinacka taka "tatra" do terenu... pouzivame ho - a veru nesetrime - dennodenne presne 2 roky a 3 mesiace, t.c. 2. dieta a akurat ho ideme vymenit. Zlozit sa neda uz od minuleho leta a ak by sa aj podarilo, uz ho v zivote neotvorime. Opierka na nohy pada, jedno koleso sa neda odpojit, takisto ani madlo na jednej strane, opierka chrbta sa zasekava, na pasoch sa mi zlomil jeden taky dzindzik na zatiahnutie asi hned ako sme zacali pouzivat sportovu cast, proste pomaly vsetky funkcie ma uz pokazene a vrzga cela konstrukcia. Paradoxne na potahu prakticky ani nevidno pouzivanie, aj ked som ho uz viackrat prala v pracke. Na prvy pohlad vyzera ze je ten kocik uplne OK... keby mal niekto zaujem o nahradne diely, mozem ho rozobrat. Teraz si ideme kupit znackovy z bazara. emoticon

cekankacamomille
autor
15. okt 2013

@babynat
@maca_p
@jul11 tak dievcence. s manzelom sme teda zvolili bebetto nico a zvolili sme spravne. JA Z NEHO ODPADAVAM! nech ide do certa graco aj maxi cosi, ktory ma teda brutalne prehnanu cenu, nezodpovedajucu produktu. po zime Vam dam vediet ako sme to zvladli, no uz teraz vidim, ze lavou zadnou. krasne odpruzenie, peckova konstrukcia, vela miesta pre dieta, peckove kolesa.....som nadsena a vrelo doporucujem 🙂

babynat
15. okt 2013

@cekankacamomille drzim palce a som zvedava na skusenosti 🙂

tanag
19. máj 2019

@cekankacamomille dobrý deň ,prosím vás ,ako ste nakoncie spokojná s kočíkom? V zime a teréne ide dobre? Ďakujem za odpoved

kddd
Autor odpoveď zmazal
Zobraz