Ktorý športový kočík je najlepší?

culia
7. mar 2013

ahojte. tak ako vsetci, obraciam sa na vas s prosbou o radu, aky sportovy kocik je najlepsi. uz mam z toho taku velku hlavu, ze az! dokonca sa mi uz o tom snivalo!!! prosim vas, poradte, aka znacka,typ a vsetko co vas napadne ohladom dobreho sportoveho kocika, respektive celej trojkombinacie? dakujem!

vonicka
7. mar 2013

Teraz ti odpovie 20 zien a kazda povie, ze ten jej kocik je najlepsi. Ja som si vyberala podla skladnosti a nech zvlada aj tazsi teren, mam teutonia be you a je super, ale ked som teraz presedlala na buginu, tak si uvedomujem, ze sa mi ovela lepsi tlaci, lebo je lahsia. Sportak mozes mat lahsi aj tazsi, ja by som pre dobro dietata volila nieco dobre odpruzene, lebo narazy na chodnikoch bez pruzenia su podla mna pre dieta dost neprijemne. ostatne si musis zvolit podla svojich preferencii a financii.

zuzana581
7. mar 2013

Je tu už plno tém o športových kočíkoch, skús pozrieť 🙂 Daj forum, do okienka napíš športový kočík a nájde ti všetky témy o športových kočíkoch..

rora
7. mar 2013

nejde jednoznacne napisat ktory je najlepsi pretoze kazdy clovek ma na kocik ine poziadavky, takze ak chces vediet aky kocik by bol najlepsi pre teba/tvoje dieta, napis poziadavky (pocet kolies,typ kolies,velkost lozka,cena, farba, rukovat,nakupny kosik,hmotnost,nosnost... atd) a potom sa mozes pohnut z miesta 😉

ivon444
7. mar 2013

ja som si kupila concord fusion, rozhodovala som sa medzi nim a teutoniou, mam ho aj v albume
chcela som kocik na tazsi teren, kedze budem kocikovat hlavne vo viniciach a lesnych cestach
velmi sikovny chlapik mi poradil, venoval sa mi v obchode asi hodinu v nakupnom centre korzo obchod predeti.sk oproti ikea
maju aj inde na SR pobocky kukni ich stranku predeti.sk

josenka
7. mar 2013

@culia Teraz budeš mať ešte väčšiu hlavu, keď ti každý napíše svoje. 😉. Pravdu má @zuzana581, mne to pomohlo v rozhodovaní, keď som prelúskala aj staršie diskusie. Chcela som ľahko ovládateľný, väčší košík a hlavne, aby sa dala sedačka otočiť v smere a proti smeru jazdy, aby na mňa malý videl alebo nevidel podľa potreby. Kúpila som si Brio go z bazára.

culia
autor
8. mar 2013

dakujem za reakcie.
moja predstava sportiaka by bola, aby mal styri kolesa, vacsie aby sa s nim islo lepsie aj do horsieho terenu, aby nebol velmi tazky a lahko sa ovladal, aby sa dal otoci v aj proti smere jazdy, aby sa dal sklopit tak,aby v nom babatko pohodlne lezalo. no ale taky kocik som zatial neobjavila, lebo bud sa neda otocit v smere a protismere jazdy, alebo sa nedaju dietatku dat nohy do lahu a podobne...
concord fusion ma zaujal ale v predajni mi povedali,ze sa neda otocit babo ku mne....
brio go bol uplne prvy ktory ma okamzite zaujal. pri nom ma ale kamosky odradzali,ze ma male predne kolesa a ze je zbytocne drahy ale pokial sa jedna o peniaze,tak hlavne je,aby sa moj syncek citil v kociku pohodlne...
je Pravda,ze kociky ktore sa daju otocit k sebe a od seba su mensie a je problem tam dieta v zime take naobliekane zmestit, respektive je tam dieta prilis stlacene?

rora
8. mar 2013

@culia nie je pravda ze vo vsetkych kocikoch co maju otocnu sedacku je dieta stlacene/stiesnene ked je naobliekane a vo fusaku 🙂 a este aky je cenovy limit na kocik?

mary279
8. mar 2013

@culia ahoj skus si pozriet bebetto nico ten by mozno splnal tvoje poziadavky 🙂

culia
autor
10. mar 2013

@rora cca do tych 300 euro. ale keby bol ze fakt dobry,tak aj 400.

georgia333
10. mar 2013

@culia ak sa ti páči BRIO tak videla som novú kolekciu a tam si môžeš typ kolies aj vybrať, ale cena :(

josenka
10. mar 2013

@culia Ak sa ti páči Brio, tak tu na MK je celá jedna diskusia len o ňom, tam sa popýtaj, baby ti určite poradia. Môj malý má 6 mesiacov, Brio sme brali len k našim a dala som ho tam vo fusaku, deke a kombinéze a spal, netváril sa, že by mu bolo zle 😉 . Pokiaľ ide o cenu, tak jednoznačne z druhej ruky, ak chceš ušetriť. Ja som ho brala z Čiech, je bazárový a poznať to na ňom nie je. Dokonca aj manžel si pochvaľuje, že sa mu páči.