S ktorým máte dobre skúsenosti ( na leto aj zimu ) a je cenovo dostupný? Ďakujem za Vaše odpovede
Ja mám golfáče CAM, otočné na oba smery jazdy (naklikávacie), čo sa mi veľmi páči, keď je veterno a pasuje tam aj škrupinka CAM. Super golfový kočík, môžem odporučiť. Veľa miesta pre mimčo, my máme 2 roky a stále využívame, aj sa tam vyspí, kočík skladný, so strieškou, košíkom, tašku som si kúpila zvlášť - tu ma MK.
mala som britax b smart ale na zimu velmi nie a teraz mam quinny xs a je uzasny!!! priestranny a velke kolesa... minus - nafukovacie kolesa a parkrat defekt .... ale stoji za to...
Baby jogger city mini. 1 sekundove sklopenie/vyklopenie. Super na cesty. Krásne beží odpružený, úplne polohovateľné aby bábätko aj spalo, perfekne velka konopka strieška!
A maju aj na sk. Aj krásne farby. Ja ho mám 2010 model a stále ho používam. Teraz maju všelijaké vylepsenia! Pozri si video.
ahoj my mame x lander a sme velmi spokojny kupili sme v kocikovo.sk cena 330 eur
cam , peg perego
ja som za jane slalom pro...
ja som mala Zopa Fusion a bola som maximalne spokojna. dost velky v lezacej casti, rychlo zlozeny, odniest jednou rukou sa da, cena dobra.
ja mám zopa jumper, vrelo odporúčam
Malú som do roka vozila v Peg Perego pliko switch easy drive, teraz mame maclaren triumph kvoli cestovaniu mhd (sama v pohode nastupujem aj vystupujem), pri druhom by som ale urcite volila maclaren techno, jedinu nevyhodu ma tu, ze sa neda otocit celom k sebe, inak sto bodov 😉
Ja som vyskusala quinny buzz a bebe confort hight treck, ten druhy aj na beh a korculovanie, nemozem si ich vynachvalit... 🙂