Ahojte. Rozmýšľam ci zakúpiť, Britax smile 3, Britax go, Britax strider M, Britax b motion 4 plus. Chcela som športový kočík obojsmerný co všetky niesu, ale hlavne aby šiel do úplného ľahu, a aby vedel prejsť náročnejší terén a nehrkal. Mate skúsenosti? Potom už rozmýšľam nad Thule asi len, alebo niečo podobné. Len ten nejde do ľahu, nieje obojsmerný, nohy sa nedajú polohovat, a pri sede pokladajú vankúš, tak neviem veľmi.
Ja som mala Go, vlastne prvy model, ked to este vyrabalo Brio 😀
Vtedy nesiel do 100% lahu, iba to 90%. Ale nevadilo to. (neviem, aky je ten novy model)
Sedacku som pravidelne otacala aj s dietatom vnutri 😉
Sklopit do auta sa da velmi lahko, so sedackou v oboch smeroch. Presiel pieskovu plaz aj sneh aj po luke. Ovlada sa jednou rukou, otocis sa skoro na mieste... Pre nas to bol dokonaly kociar.
Urcite B motion 4 plus,mala som pri prvej dcerke a mam ho odlozeny aj pre druhe dieta,za mna super kocik.sice trochu tazsi tank,ale prejde akykolvek teren,nic nevrzga,odvezie aj vacsi naklad,kralovska lozna plocha (hladali sme kocik pre dlhonohe dieta,aby pri spanku netrcali nohy von z kocika). Na ostatne mi aj v predajni nehovorili dobre recenzie,hlavne na Strider a Smile, za tie peniaze to fakt odflakli,nehovoriac o tom,ze Strider ma tak tenucke latky,ze cez striesku brutal presvita aj rychlo namokne.
Ďakujem veľmi pekne za reakcie. Mam na ruke používaný Britax b motion 3, ale nie plus. Tak neviem ci ho kúpiť, alebo nie. Aký je v tom rozdiel?
Rozdiel je v dĺžke sedenia. Pluskove majú väčšiu ložnú plochu. A B motion 3 ma namiesto 4 kolies 3.
Ahoj aky si nakoniec kupila? Ja prave dumam nad Britaxom M nazivo vyzeral brutalne pekne tak ci nahodou nie su nejake recenzie. Rozhodujem sa teda medzi Britax M a Oyster 3 ale ten je uz dost drahy (o 120 viac ako Britax a pridu mi podobne). 🤔
@panir ahoj.. No nakoniec som kúpila Thule urban glide 2 😅🙈
Mali sme B motion 4 plus a nemenila by som. Plocha na ležanie je dosť dlhá, podľa mňa aj 4 ročne dieťa tam v pohode sadne + ma vyššiu nosnosť ako väčšina kočíkov, ktoré sú len do 15kg. Co sa týka terenu naozaj prejde aj náročnejší terén. Ja som ho kúpila na to, aby som s nim mohla chodiť do prírody. V pohode prejde hrbolatu poľnú cestu, lúku, v zime sneh, blato, lesnú cestu... tiež som chcela otočný kocik, ale pri tomto mi ani nevadilo , že nie je. Ako dlhšie plus pri Britaxoch vidím, že sa dajú na nich dokupovať rôzne časti. Napríklad kolesa, pultik na hranie miesto madla, rôzne farebné striešky atď..