Ktorý kočík - trojkombináciu do malého kufra?

myzma
18. dec 2010

Ahojte, kamarátka zháňa kočík, ktorý by sa jej zmestil do kufra auta Punto. Ma záujem o trojkombináciu, maximálne do 350 Eur. Ak máte nejaký tip na konkrétny model z vlastnej skúsenosti, budem rada, ak mi ho sem napíšete 😀 Vopred ďakujem

klementina
18. dec 2010

my mame auto toyotu yaris a kocik teutoniu spirit, sa nam tam v pohode zmesti, este sme sa donho aj na dovolenku zbalili 🙂 len je drahsi ako chce kamoska, ale moze pozriet aj bazare. vacsinou tie lacnejsie kociky su dost velke.

miti
18. dec 2010

casualplay S4 ci este mensi a lahsi Vintage /jazdim na chrobakovi 😉

ivett1
18. dec 2010

ahoj...nech skúsi quinny buzz 3-4, ako zložený sa zdá byť dosť malý (rozmery zložené: 65x52x15 cm (dxšxv) ...aj keď nový stojí cca 550-650 eur, v bazáriku na nete nájde určite nejaký set v cene cca 300 eur 😉

tilly
22. dec 2010

teutonka do yarisu??? fuuuha, to ako to tam narves??? 😀

ivett, buzz som ledva dala do golfu...

myzma a taka ta kombinacia golfky + vanicka + sedacka? robi take aj cam aj pp aj chicco... vanu hodi na zadne sedadlo a golfky zlozi lahko do kufra...

este mi napadol hauck malibu 😉

mirkita
22. dec 2010

ja som kupovala z druhej ruky v takej cene takmer novy bertini x5 a predavajuca ho vraj vozila v Suzuki Swift....je velmi skladny

sasikas
22. dec 2010

ja mam tiez Bertini X2....a poskladam ho do seatu ibiza.....a to aj s hlbokou vanickou.... 😉 novy vyjde drahsie, ale pouzity sa da kupit aj okolo tych 300evri....

oriel
22. dec 2010

napr. nieco take... ja tento teraz predavam
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/bgi9/neo...

jenny1988
13. jan 2011

Ja mám Bertini X2 na predaj ak by mala záujem. V pohode sa nám zmestil do C3 aj s vaničkou aj so športiakom. Je ešte aj v záruke do niakeho apríla 2012.

zucha
13. jan 2011

kamoska vozila bugaboo vo ford Ka 😉