Ktorý kočík si vybrať - Petite mars street vs Oyster Zero?

soleil001
10. máj 2019

Ahojte. Rozhodujem sa medzi týmito dvoma kočíkmi. Vie niekto poradiť? Pre a proti? ďakujem🙂

janetta20
10. máj 2019

Petite mame, je super, je skladaný, veľmi lahucky..my sme mali aj dráhy kočík a tento je za tie peniaze úplne super,.. Ma ho aj kamoška, tiež je spokojná,da sa manipulovať aj jednou rukou a to som fakt potrebovala, čo vidím ako nevýhodu je to, že pre nás je už krátky na spanie, ale naša malá je hrozne vysoká

soleil001
autor
10. máj 2019

@janetta20 Ahoj Petite je krátky? Je to vraj jeden z najvacsich kocikov. Vyberala som aj podla dlzky chrbtovej opierky lebo tiez sa zda ze maly bude vysoky...
Citala som ze sa neda dat uplne do lahu ani do sedu.Je to pravda?

lenkaam_1
10. máj 2019

@soleil001 ahoj tiez mam pm street...maly ma aktualne 1.5roka je dlhy ma 90cm a ked v nom lezi je to uz ltt...je nauceny cez den v nom zaspavat.
No nevadi mi to lrbo v tomto veku okrem toho zaspavania tam uz nelezi a len sedi...
Opierka sa neda dat do 90° uhla a tiez nie do 0° ako uplna rovina.
Super je nosnost ta je do 25 kg.
Ja som s nim velmi spokojna

soleil001
autor
10. máj 2019

Ja som chcela malemu budovat imunitu tak od narodenia spaval vonku. No a zvykol si tak ze dnu ho cez den neuspim. Tak mi treba :D Takze ho potrebujem aj na spanok . Je to aspoň 90-95% ten ľah?
A čo kolieska? Rozmyslam ze kupim na nafukovackach(strkova cestak domu) aj ked to vyrazne zvysi vahu a ja som chcela nieco sikovne na presuvanie autom ale bojim sa defektov...
@lenkaam_1 mas tam podlozku? lebo ju nevidim, nesmyka sa bez nej?

lenkaam_1
10. máj 2019

@soleil001 teraz podlozku nemam no na leto pouzivam origos od pm.
Je to tak 90% lah.
Co sa tyka kolies mam aj nafukovacie aj obyc...
Tie nafukovacky za mna nie maly ma skoro 13kg a s nafukovavkami sa manipuluje s kociarom oooooovela tazsie...
Pouzivam ich len ked je sneh a vela posypu doslova ich nenavidim 🤣.
Ale teda pouzovane boli cez zimu ked je fakt ason u nas veeeela kamienkov..defekt este nebol

janetta20
10. máj 2019

@soleil001 no do ľahu sa dá dat úplne v pohode, to nie je problém, v sede je takom polosikmom, ale dá sa, zo začiatku mi to vadilo, ale myslím, že je to nakoniec pre ňu aj pohodlné.. No a mala je fakt vysoká, má dva roky a kope si hrozne do toho nánožníka, čo mi vadí, ako je to s dĺžkou iných kočíkov neviem, alle mne sa tam na zimu nezmesti, jedine na leto, keď to už nebude vadiť, ze jej trčia nohy.

majloo
10. máj 2019

@soleil001 aj ja som sa takto isto rozhodovala, mam Street nakoniec, potrebovala som polohovateľnu rúčku, keďže môj muž je vysoký. Som spokojná, mám obyčajne kolieska a chodím po rôznom teréne, aj Donovaly sme s ním dali, aj štrk, piesok. Má veľmi dlhú chrbtovú opierku, mala je v ňom od piateho mesiaca nalezato. Ľahké je úplne, sed nie, ale aj tak sedí rovno, drží sa madlá, niekedy sa vykempi a oprie. Keď sme vonku, spáva v ňom. Z Ali som si objednala také koženkové poťahy na madlá na rúčku a madlo, hneď to vyzerá lepšie a z Pinkie mám podložku predĺženú, aj prechodný fusak aj tašku, fusak mám Zopa, všetko krásne sedí. Som spokojná.

soleil001
autor
11. máj 2019

Vcera som konecne kociky videla nazivo a poskusala. Najprv som zvazovala z domu vsetky pre a proti aby som sa potom v obchode neunahlila na zaklade vyzoru.
Mojim favoritom bol street ale ked som ho zbadala zostala som velmi sklamana. Velky plastovy, pena na madlach, neposobil velmi kvalitne, pomerne nepristupny nakupny kosik, neuplny lah.
Svoje urobilo aj to ze par mamickam sa zlomil v klbe ked chceli vyjst na chodnik a reklamacie vraj zamietli.

Potom som zbadala oyster. Sirsie sedenie ale nevyzeral taky dlhy napriek tomu ze chrbtove opierky maju rovnako dlhe. Madla v kozenke,este dlhsia strieska,este lahsie manevrovanie nez u streeta, uplny lah a 95% sed.
Ano rucka sa polohovat neda ale vyskovo sedi mne aj manzelovi takze to neriesim.
Priestrannejsi kosik a celkovo krajsi dizajn a posobil skratka kvalitnejsie, komfortnejsie ...a drahsie... Lebo je a lebo skratka pouzili lepsie materialy, aspon teda navonok

Povodne som zvazovala medzi valcom a streetom ale u valco sa mi ale ze strasne nepacila ta tenka pokrcena polyesterova strieska ktora vraj dokonca casom na slnku spriesvitnie a ja nechcem svoje dieta na slnku uvarit...
Oyster nebol na zozname lebo bol nad rozpocet. A potom dali akciu a zlacnel z 300€ na 250€. A ked si spocitam ze k streetu by som musela dokupit striesku a dat ocalunit madla...

Dakujem vsetkym za rady, snad som neurobila blbost lebo street je ozaj dost ospevovany a ked ano moja smola :D
Kocikovaniu zdar a nech nam dlho a dobre sluzia.
Pekny vikend vsetkym

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
soleil001
autor
12. máj 2019

@lanvinka Dakujem za super info Mam z kupy dobry pocit 🙂

akcul13
23. sep 2019

@soleil001 dobrý deň, ako ste s odstupom casu spokojna s oyster zero? 😊

soleil001
autor
23. sep 2019

@akcul13 som spokojna.Je to sikovny kocik.Velmi priestranny s vyssou nosnostou. Casto sa presuvam autom a bolo dolezite aby nebol prilis tazky. Myslim ze tento kocik je rozumna volba

jana2518
24. apr 2022

@soleil001 vydržal Vám do konca kocikovania? Netrcali malému nohy z neho? Ďakujem.

mon29
24. apr 2022

@soleil001
Ja mam sice pet. &mars royal a som celkom sppkojna. Budem ho o mesiac predavat, kedze mame dva🤭 co ho hovori asi za vsetko😁

jana2518
24. apr 2022

@mon29 ja si chcem kúpiť úplne nový keďže mame prvé dieťa, hádam sa ešte využije...a co znamená celkom spokojná? Viete zhrnúť nejaké klady a zápory?

mon29
25. apr 2022

@jana2518 skor spokojna ako nespokojna, ja som malicka, na mna je trosku velky, ale nie ze uplne.