Kocky ktoré máte / mali ste tieto kočíky, prosím poraďte, ktorý vybrať? Boli vaše detičky spokojne v korytkovom sedení day 3? Nevrzgal niektorý z nich?
@bibg ďakujem krásne 🙏 ja práve pri prvej dcérke som mala najprv Stokke trailz, no jej sa potom v korytkovom nepacilo, tak sme kúpili priam, ale iba športovú cast a ten sme používali na striedačku s greentomom a bola som s priamom spokojná, trosku síce rucka mala väčšiu vôľu a tým pádom bola viac hrkajuca, ale neriešila som to veľmi. Vtedy som priam kupovala v roku 2017, tak neviem, či sú nové modely aj nejako vylepšené. Joolz som nikdy ani len neskusala, ale tak ma celkom dobre recenzie čo sa týka jazdných vlastnosti, tak sa rozhodujem medzi týmito dvoma, hoci vyzorovo sa mi viac páči Priam 😊
@littleloves ahoj, ja riešim podobnú otázku ale nakoľko mám 2 kamošky a každá majú jeden z týchto kocikov rozhodla som sa pre priam. Jednak mne sa moc korytkove sedenie nepáči.. každá mamička a odborník vraví inak ale mne to nepríde normálne mat nožičky stále pokrčené. Za druhé príde mi hrozné mohutný a ťažký. Čo sa týka priamu. Páčia sa mi farebne variácie, jednoduchosť kočíka, športová čast sa dať do úplného ľahu. Momentálne mám 1,5 ročného syna a používam cybex mios a som neuveriteľne spokojná. Pre druhé som najskôr chcela joolz ale keď som si ho vyskúšala príde mi to ako tlačiť plny nákupný vozík. 🤷🏽♀️ Takze ja som za priam. Určite si oba vyskúšať ako sa s nimi manevruje. Ale 100 ľudí, 100 chuti.