Neviem sa rozhodnut... na jednej strane ma cam zle ohlasy na predne kolesa na druhej strane je abc o dost razsi... ma niekto novy cam 2018/2019? Mozno uz tie kolesa nie su take zle ako u starsich verzii co som citala 😞
@emidia naozaj? To rada pocujem lebo niekgore baby pisali ze nezvladli kolesa sneh a nerovnosti na chodniku.. kamienjy.. a ja by simaj do pfirody chcdla chodit tak preto som na vazkach
@lenkamiklos kamarátka ma CAM a je spokojná ani ho nechce predať
@lenkamiklos Sneh veru neviem lebo my ho máme od februára a vtedy už snehu nebolo 👄 ale byvame na dedine, chodníky sú všelijaké len nie dobré a zvláda to bez problémov. Kamoške s ktorou chodíme spolu kocikovat sa tak zapáčil že chce to od nás kupit pre svoje ešte len plánované dieťatko 😸
My mame Cam dinamico up a musim povedat ze sme nemali vobec ziadne problemy ani so snehom ani s kamienkami alebo rozbitymi chodnikami, ktorych je u nas teda pozehnane. My sme s kocikom spokojni, vanicka je paradna, velka, priestranna, sportova cast pre mna osobne uz nie je taka skvela, ma par nedostatkov ale nechystame sa predat. Mala ma 13 mesiacov a vozime sa v nom stale
Ja mam cam dinamico up. Vanicka super ale sportova ma dost nedostatkov a je tazka a neskladna moc do auta
@lenkamiklos my sme tiež mali CAM Dinamico starší a bol v pohode. Po snehu sa veľmi nedalo, keď napadlo 10cm. Kamienky v pohode. Teraz máme gesslein m4 a kolieska sú príšerne, furt nám niektoré vrzga 😞
Tie čo máte kočík Cam dinamico poraďte prosím kde kúpim kolesá predné aj zadné alebo plášte + duše na zadné kolesá .....
@brejcakovaerika Nové predné už žiaľ nikde a zadné na 4mama&baby za 50€/ks.
@lenkamiklos Ahoj. Ja mám starý Cam Dinamico, ale s kolesami som nemala žiadny problém. Za mna super kočík.