Ktorý kočík sa vám viac páči?

sisi333
5. jan 2014

Neviem sa rozhodnut aky kocik ale chcem riesit teraz len hlboku cast a autosedacku. Poradte 🙂

luba28
5. jan 2014

ten prvy,....🙂

luciaalex
5. jan 2014

Prvy bez debaty. Hoci ja odporucam hojdavy podvozok a nafukovacie kolieska.

linda20111
5. jan 2014

@sisi333 farebne sa mi najviac paci ten kocik na poslednom obrazku - ale to iba ked su v ponuke tieto tri moznosti. Celkovo ja by som kupila radsej kocik nejakej neutralnej farby (siva, hneda, bezova) v kombinacii este s nejakou inou kvoli tomu aby sa dal vyuzit aj v buducnosti pre druhe babo opacneho pohlavia. Ale to len moj prakticky nazor 🙂 A tiez by som sa rozhodovala podla funkcii kocika a podla ceny. Velmi dolezite je podla mna aby sa dala napojit autosedacka na podvozok kocika.

lenka1993
5. jan 2014

Z týchto Stokke 🙂. Ale ako už bolo písané hojadvý podvozok je lepši myslím 🙂

m_ij_ka
5. jan 2014

ten prvý

sisi333
autor
5. jan 2014

Chcela som stokke crusi prvotne ale ked si uvedomim ze hlboku cast vyuzijem len prvych 5-6 mesiacov tak sa mi paci aj peg perego a je lacnejsi a funkcie ma podobne a dokonca sa da aj polohovat hlboka vanicka kdez to crusi nie autosedacka sa da nakliknut a sportak budem riesit potom 🙂

macamac
5. jan 2014

aj ten károvaný je krásny, taký iný 😉
@sisi333

zivika
5. jan 2014

Ja mam pp book plus a som spokojna, co sa farby tyka, tak urcite ta na prvom obrazku...ale pravdupovediac, keby stal stokke tolko isto, co pp, urcite by som brala ten, ked som ho skusala v obchode, bol uzasny, ale fakt sa mi zda uz hodne predrazeny...rozhodni sa podla seba, oba su aj pekne, aj dobre, takze ide fakt len o to, ktory sa ti paci viac 😉

sisi333
autor
5. jan 2014

@macamac ten karovany ma spevacka tina 🙂

macamac
5. jan 2014

@sisi333 fakt? ale je krásny 😵
hlavne taký neutrálny a všetky farby sa doňho hodia - deky,....

lulistek
5. jan 2014

poslednyyyyyyy

ushuaia
5. jan 2014

mne sa tiez paci ten prvy... 🙂 ,hoci ja by som tiez uivitala hojdaci podvozok. Ja som vela na vyber nemala, ked som doniesla do obchodu obrazok ako vyzera kombinovany - hojdaci kocik, tak sa iba usmiali a ano ponukli mi chicco 3 kombi za 1500 euri...(nezijem na SK), vela som na vyber nemala to uz nehovorim o tom ze hlboke kociky tu ani nejestvuju...tak som tu nasla jediny Peg Perego UNO, je dost priestranny a pouzivam ho od narodenia malej, ked som vysla ze je k nemu aj autosedacka co sa da nakliknut, pani sa na mna iba usmiala, ze o com snivam 🙂 , jedinu nevyhodu co ma ze je dost velky na cestu lietadlom...tiez by som pozerala na funkcie kocika...,a je pravdou ze v dnesnej dobe su vanicky male a akonahle je vase babatko dlhe 🙂 vanicku dlho pouzivat nebudete...moj nazor

astonka
5. jan 2014

@sisi333 mne 2a 3

sisi333
autor
5. jan 2014

@ushuaia ratam s tym ze maximalne 5-6 mesiacov potom prejdem na sportak do ktorrho som ochotna investovat viac lebo ten sa pouziva podstatne dlhsie keby mal stokke ten posledny vacsiu sportovu cast kupim ale v piatok som videla peg perega ten hnedy a ten ruzovy aj som si ich odskusala tak sa viac priklanam k nim myslim ze j funkcie ma velmi dobre

ushuaia
5. jan 2014

@sisi333 ja mam ten hnedy...som s nim spokojna 🙂 ,iba jedinu nevyhodu ma ze je velky na cestu lietadlom - u mna...

ushuaia
5. jan 2014

@sisi333 este by som dodala, ze opierka chrbatika sa da dat do vodorovnej polohy a ked sa odstrani madlo je z neho ,,hlboky,, kocik...

sisi333
autor
5. jan 2014

@ushuaia myslis v sportovom ci v hlbokej vanicke

ushuaia
5. jan 2014

@sisi333 hovorim o sportovom...Peg Perego UNO

sisi333
autor
5. jan 2014

@ushuaia toto su oba modely book plus len ine farby

ushuaia
5. jan 2014

@sisi333 som si nevsimla ze to je tiez Peg Perego...tu bol iba UNO 🙂 ,myslim ze tymto nakupom nic nepokazis abudes spokojna, mas vsetko v jednom...,ja si na znacke osobne nepotrpim, ale dost zienok je s Peg Perego spokojnych...

sisi333
autor
5. jan 2014

@ushuaia myslim si tiez a po odskusani mnou aj manzelom sa nam velmi zapacil je aj lahucky aj prakticky a chcem len hlboky a autosedacku sportak budem riesit neskor 🙂

katka1981
5. jan 2014

ten fialovy jednoznacne, ci uz tvar alebo farba, ten karovany je otrasny pre mna

ushuaia
5. jan 2014

@sisi333 tak potom prijemny nakup... 🙂

ivet1371
5. jan 2014

mne sa 1 a 3 pači.

marylis
5. jan 2014

2

hameeda
5. jan 2014

najkrajsi je ten prvy, ale ma blbe kolieska

sisi333
autor
5. jan 2014

@hameeda preco su zle? Budem rada za kazdu radu

hameeda
5. jan 2014

@sisi333 : no ono zalezi od toho v akom terene sa budes pohybovat, ja uz som pri detoch vyskusala 8 kociarov, a tieto kolieska to bolo najblbsie co som kedy videla, vhodne len do bytu a nakupnych centier, na rozbyte slovenske cesty a chodniky vobec nevhodne, najlepsie kociky su s nafukovacimi kolieskami, normalne s ventilkou, to je len moj nazor, najlesie zajdi si do bochodu a skus sa na nich pozriet live, nie len cez net

sisi333
autor
5. jan 2014

@hameeda v obchode som bola skusali sme ho a zdali sa mi v poriafku skor ma este predavacka odhovarala od nafukovacich ze casto mavaju defekt je to ale urcite vec vkusu a z obchodu mi kocik na vonik nepozicaju ☹

sisi333
autor
5. jan 2014

@hameeda a s akym kocikom si bola ty spokojna? 🙂porad