Ahojte..prosím poradte mi dobrý kočík. Bývame síce v meste, ale tie chodníky su ako po bombardovaní. Takže niečo do takeho terenu ale nie konštrukciou mohutný, nakoľko musim zbehnut schody s ním a nakladat do auta. Tiež by mal mať taky vetraci otvor vzadu, čo by som otvorila ak by spal aby mu prudil vzduch. Doteraz mi korýtkove sedenie nejak nebolo po chuti, ale ak to nie je problem, tak ok😊 aj otocny by mohol byt. Cena 1000€. Ďakujem vopred
Ahoj,skús poslať otázku do kocikovej poradne tu na MK, poradí ti skúsená Eli Šimon 😉
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/kocikov...
Mrkni bugaboo Fox, ľahučký a skvelo zvládne terén, ale korytko. Bugaboo má letné striešky s prieduchmi. Podľa mňa skvely kočík, co som ho obzerala, ale cenou som si není istá, no z bazaru do 1000 určite zoženiem, tie kočiare sú ozaj premakane
@lauriema ktory prosim konkretne?
@catherinah book plus
@dabessy ahaa, ja že myslíš na hlbokej vaničke. Takto to má bugaboo, ta strieška sa dá dať aj na hlbokú časť, aj na športovú. Plus dá sa predĺžiť o sieťku až ku koncu k nohám, využívam teraz pri komároch. Ale mne dcérka spi každý jeden denný spánok vonku, takže je to super. Plus mám celú striesku nepremokavu, takže netreba na to ani pláštenku.
@dabessy Ahoj mne úplne vyhovuje peg perego ľahka konštrukcia taky menší trosku že ho rýchlo nspcham aj do auta