rozhodujem sa medzi Stokke a Mima kobi, babo sa narodi v novembri.prip mi mozete poradit iny zaujimavy kocik okrem Casualplay, Jane, Concord, Mutsy.dakujem moc....
mala by si sa rozhodovat podla toho, kde byvas a kadial budes s kocikom chodit. ine je chodit s kocikom po meste, kde su upravene chodniky, ine v meste, kde chodis vkuse do kopca a po terenoch.
Stokke 🙂
no ja som uz mala, quinny co bol super ked bola mala mala ale ked vyrastla bol jej uzky, potom sme kupili kocik na leto zas quinny no bola v nom len 2 mesiace a teraz ked sme chceli kupit uz poriadny kociar,ktory by prezil aj druhe babo tak som zasla do predajne si vyskusat kociky..jane je krasny ale sedi sa v nom trosku dole a moja aj ked je dost vysoka mala madlo niekde pri brade takze hned zacala plakat ze nevidi pred seba a ma strasne maly kosik,co ja povazujem pri dietati za minus..potom som pozerala concord, vela mamiciek si ho chvali aj je dost priestranny no opat v nom sedi akokeby nizsie a zas madlo jej bolo vysoko a nakoniec to vyhral peg perego gt3..super velky kocik, super vela miesta pre malu a dokonca hlboka cast je s jane a concord jedna z najvacsich a ide polohovat co je super lebo na mojom quinny nesla a tak sme sa od 4 mesiacov vozili uz v sportaku..a hlavne ma super velky kosik co ocenis ked niekam pojdete..ci uz na nakup len..je sice velky a zabere dost miesta ale je uzasny..stokke je podla mna taka imigovka a do concord neo napr moja mala vosla teraz na 9m uz len tak tak..je totiz uzky..takze tolko..hlavne sa rohodni podla toho na co ho potrebujes a kde s nim budes chodit..
Sestra mala Quinny Buzz a teraz Stokke. Quinny bol super, vo vsetkom, okrem toho, ze nie je (podla nas) dost kryty na zimu, na leto super, ale do zimy ma sportak prilis malu striesku a ani boky nie su velmi chranene, zaroven je dost nizky, vanicka bola vsak super do kazdej sezony.
Preto sa rozhodla zmenit, za Stokke Xplory, tam uz vanicku nekupovala len sportovu verziu. Je ale fantaticky aj pre mensie babo, mala bola v nom od 4mes (nepada do bokov, pekne drzi, mierne vyvysena poloha ako pri refluxe) zmensovacia vlozka je super a krasne kopiruje babetko, co poznam mamicky co maju ine kociky, davaju si sit zmensovacie vlozky alebo vyplne, lebo niektore kociky taketo doplnky neponukaju, pre vacsie babetka bez vlozky, je priestranny, stabilny, hlboky, pohodlny, prijemne sa pocas jazdy pohupuje, manevrovanie je super, polohovanie, v smere aj proti smeru jazdy, podvozok je uzucky, zmesti sa do kazdeho vytahu, do kazdy dveri, kolieska su super do kazdeho terenu, uzasny vyber doplnkov na leto aj na zimu, v lete super kity s ventilaciou, UV ochranou (SPF50 UVA, UVB), frote potahom, tienidlom a slnecnikom, a v zime fantasticke extra izolovane kity s ochranou proti mrazu + vela inych doplnkov. A najlepsia je na nom vyska sedacky (vanicky, alebo sport. sedacky), uz ziadne zohynanie, ziaden prach a smog, krasny vyhlad, ocny kontakt laska na prvy pohlad.
- bez vlozky (zmensujucej vyplne)
opierka chrbta vyska 48cm + 11cm k strieske = spolu 59cm, sirka 38cm
sedadlo hlbka 26cm, sirka 30cm
- s vlozkou
opierka chrbta vyska 48cm + 14cm k strieske , sirka 30cm
sedadlo hlbka 16cm - 26cm (da sa korigovat, vybratim celej zmensovacej vyplne, alebo len vankusika z vyplne), sirka 30cm
este ak by niekoho zaujimalo, hlbka naplno roztiahnutej striesky je 46cm a sirka 43 cm
Ja odporucam Baby Jogger City Select 🙂. Neviem kolko mas deti, kolko planujete, ale je to super kocik pre jedno dieta, ak pride do 2 rokov aj druhe, tak sa tam da dokupit dalsie sedadlo, a mozu sa pekne obe deti spolu vozit. Ak deti po sebe mat nebudete, zostane kocik len pre 1 dieta - ziadny problem.
Kocik je perfektne skladatelny - na placku a aj jednoducho sa sklada. Je v kategorii lahsich kocikov s velkymi kolesami - ma 11kg s vanickou. Tie najlacnejsie kociky maju okolo 15kg. A perfektne sa ovlada, ma obrovsky nakupny kosik, taky nema ziadny kocik na trhu! 🙂
Pozri si fotky mojho kocika tu v albume, ak ta to zaujalo:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/katarina6/al...
Vsetky mozne kombinacie kocika ktore mozes spravit su tuto:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/katarina6/al...
Baby Jogger City Select je sice popularny aj pekny ale hrozne sa mi nepaci ze sedacky sa nedaju zlozit vodorovne. Cela sedacka sa nahne, a dieta akoby spalo po sediacky. neni to vodorovne. Ked su dve sedacky tak sa da nahnut len jedna. Vanicky sa pouzivaju max. pol roka, zda sa mi to zbytocne, staci kociar kde sa da vodorovne zlozit sedacka a je to rovnake ako vanicka, v zime sa da fusak.
@ustrachana - tem o kocikoch je tu vela... my mame noveho milacika - concord neo - ja neviem nas 9.(?) kocik co mi presiel rukami a zatial ma po kazdej stranke najviac oslovil.
Mali sme zapp, zapp xtra, hartan, quinny buzz, maxi cosi mura, MP oru, jane slalom, bugaboo bee, peg perego pliko... a teda concord neo...