Ktorý kočík má šírku 58 alebo menej?

vikuska.
14. dec 2012

Milé maminky, presťahovali sme sa do nového bytu, a výťah tu má úplne nemožné úzke dvere. Je síce pre 6 osôb, ale s naším krásnym Quinny Buzz sa doň jednoducho nedostaneme. Golfáč pre staršie dieťa vojde LTT, ale potrebujeme nejakú vaničkovú verziu teraz na zimu pre naše minibábo. Kedže je pomerne náročné hľadať kočiare a ich rozmery značka za značkou, boli by ste ochotné mi zmerať vašu značku a šírku v tom najširšom mieste? Ide mi o kočiare s kolieskami do zimy vo vaničkovej verzii.
Veľmi veľmi ďakujem.

(Odpoveď stačí vo formáte: značka - šírka)

prasiatko30
14. dec 2012

CYBEX CALLISTO 38,5CM so zadnymi kolieskami je to 54cm - ono on trosku sali lebo hore je to uzsie len tie kolieska vycnievaju takze nakoniec to vyjde na 54 - je to sice sportak ale da sa kupit aj verzia s takou tou taskou/vanickou co sa pripevni na kocik - ja ho pouzivam od 4m - dcera ma 3r4m a do pohody sice bez tej vanicky ale veru kebyze sa este pripravujem na dalsie babo tak k tomu uz len dokupim tu vanicku a jedeme dalsie 3-4r 🙂

zuzik307
14. dec 2012

Cam Dinamico- 57 cm 🙂

valika_val
17. dec 2012

@vikuska. skus coletto aveo, je to dost uzky kociar, ale konstrukciu ma celkom schopnu. stvorkolku myslim. nie je ani velmi tazky. samozrejme su aj lepsie kociare, ale mala som sportak, nestazovala som sa 😉 konstrukcia by mala mat sirku 52cm, tak pisu na nete, takze aj keby to nebol presny rozmer, mate este rezervu.
skus dat odmerat nejakej kosicanke, co ho ma doma a predava 😉

gaduska
18. feb 2013

stokke - 58 cm

bosoriak
18. feb 2013

Moja stara Inglesina Magnum s podvozkom bike prejde dverami sirky 60 cm, ten 1 cm z kazdej strany podla mna da.