Ahojte chcem sa opýtať ktorý kočík má veľkú vaničku ...mala som Adamex Vicco ten mal 80cm a bola som spokojná ...no ktoré sú podobne tejto ...
@harvanovasimona roam bass next super kocik aj kvalitovo
@harvanovasimona Skús položiť svoju otázku Ľudke. Je to kočíková poradkyňa, ktorá TI určite poradí https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/kocikov...
@harvanovasimona roan marita prestige 💯 ten má obrovskú
@lenkadenisa na retro moc niesom ..😔
@mimisk roan už som na neho pozerala ...ale či je ešte niečo z veľkou okrem neho ..som pozerala Riko expero...no už je ho ťažko zohnať ..a skúšam či má niečo vedšiu .....
Ja mám Nuna Demi Grow (2019) a vanička má dĺžku 84cm. Bez problémov tam dám dieťa aj s fusakom, je tam ešte veľa miesta. 🙂
@harvanovasimona Bexa mava velke, Camarello, Venicci, Tutis, …
Cam, Joolz, Bogaboo maju velke banicky
@harvanovasimona my sme mali bexu a to je naozaj veľká vanička.
@chadkroeger ktorú presne
@harvanovasimona my máme camarelo zeo a vanička je ozaj veľká.
Ja som mala Camarelo art limited, myslím,že mal cez 80cm vaničku. Vysoký a priestranný, uzasny
Aj britaxy majú väčšiu vaničku.
@chadkroeger na Bexu pozerám a dokonca Riko a tiež Adamex ....ešte je čas kupovať ale tak do 75cm je podľa mňa mala vanička 🫣
@harvanovasimona vanicka ma 78 cm
@harvanovasimona riko expero nie jetak kvalitný ako roan, roani su velmi kvalitne kociky, oproti riku, ak vám nezalezi na cene tak by som doporucila roan, predalo sa ich vela a ziadna reklamacia
@harvanovasimona v podstate riko, roan a bexa maju cca rovnake vaničky, ale každy je desinovo inaksi
@chadkroeger zalezi kde je meraná vanička
@mimisk ako kde? Véd ju meram v strede a po celej dĺžke nie predsa z kraja 😉
@chadkroeger ci na dne alebo na vrchu to je dost rozdiel
Peg perego kociky
@harvanovasimona moon relaxx za mňa top kočik! Či vanička alebo priestraná športová časť 🙂