Ktorý kočík je vhodný do mesta aj na dedinu?

7. júl 2024

Pekný deň,
Viete mi, prosím, poradiť kočík vhodný do mesta aj na dedinu, pre vyšších rodičov s väčšou vaničkou nakoľko sa bábo narodí v zime. Ďalšia podmienka je, aby bol čo najľahší, nakoľko nemáme v bytovke výťah, takže ho budem musieť ťahať hore schodmi ale len na prvé poschodie. Potešilo by, ak by bola väčšia strieška a aby po krátkom čase nezačala vŕzgať konštrukcia. Či by šlo o dvojkombinaciu, troj alebo samostatný kočík mi už nejako nezáleží. Rovnako nezáleží ani na cene.

Ďakujem za odpovede 🙂

guudy
7. júl 2024

Ak ti nezalezi na cene, kup si dva kociky. Jeden lahky na nosenie po schodoch do mesta a druhy hocijaky na dedinu (s velkymi kolesami)

bobinko06
7. júl 2024

Thule. Ale ked sa dieta narodi v zime, nepotrebujes velku vanicku. To drobca sa s fusakom vojde vsade. Velku by si potrebovala ak by si mala letne dieta a chcela by si aby sa vo vanicke vozil v zime

kp7333
7. júl 2024

Ak chces kocik nosit po schodoch, tak potom Valco Snap - je to sice sportiak, ale da sa k nemu dokupit aj hlboka vanicka alebo vlozna taska. Lahko sa sklada a da sa zlozeny zavesit na plece, vazi len 7kg. Vo verzii Sport ma aj nafukovacie kolesa vhodne do kazdeho terenu. Pozri videa.

simona92101
7. júl 2024

Pozri Moon relaxx edition,pouzivam uz pri druhom dietati a ja som maxim.spokojna.obe deti zimne,strieska dlha,odpruzeny,velke kolesa,teleskop.rukovat,sportova cast sa da zlozit s podvozkom,strieska na sportaku sa da vyskovo nastavit.stal v akcii cca 500e.vajicko si s adaptermi dokupis ake chces,popripade aj z ich znacky maju fajn vajco.my byvame na dedine,prejde hocijaky teren,a pritom je aj elegantny do mesta(my mame cierny s medenou konstrukciou)

autor
7. júl 2024

Ďakujem dámy. 😊

riskoh
7. júl 2024

Za mna joolz, byvame na dedine no paradox je, ze su tu lepsie chodniky ako v meste, kocik je lahucky, dobre ovladatelny, prejde terenom, nevrzga, velka vanicka, aj pre vyssich rodicov( ja 176, muz-188) plus krasny design, plus sme mali baby jogger city elite- aktivny sportovci

petronela1985
7. júl 2024

Mám Stokke Trailz Terrain, ale tak mame v dedine rozbité chodníky, robia nám kanalizáciu. Do auta si chcem kúpiť Greentom Carrycot, taký na bežné presuny autom a do mesta. Lebo Stokke Trailz je naozaj tank a mám malé auto.

autor
7. júl 2024

Ďakujem veľmi pekne. Naozaj sa neviem rozhodnúť, lebo tých kočíkov je tak veľa.. bývame v meste ale často budem na dedine s bábom.. auto máme veľké, takže problém nebude. Skôr mi ide o to, aby bol ľahký, nakoľko vláčiť ho hore schodmi (schody sú ešte aj do vchodu bytovky) nie je sranda..

miska1997
7. júl 2024

Joolz geo
Thule urban glide
Stokke trailz ale iba bazarovka (prestali sa vyrábať)