Ahojte maminy. Keď som vozila dcérku trendy kočiar bol na tu dobu stokke. Mala som trailz , bol vyborny, nemam mu čo vytknúť. (Troška ťažšia hmotnosť). Teraz som konečne znovu v očakavani a začínam sa pozerať po kočíkoch. Prosím , aký teraz letí a je INN?
Stokke je podle me stale v kurzu. Pak joolz, cybex, bugaboo a sportovni thule 🙂
Stokke aj bugaboo designovo "nestihaju".. ja budem pozerat cybex alebo icandy peach.. Ale este je skoro 😅
Bugaboo
INN? 🤔
To sa kočiar vyberá podľa trendy netrendy? Ja by som vyberala podľa toho čo od neho očakávam ja. Cez tyzden som vozidla kamoske malého a kočík má moon v krásnej vojenskej zelenej farbe. Kočík bol ľahký, pekný a vše spĺňal, naj ist do obchodu a skúsiť, vidieť nie, ze je trendy čierny cybex a ešte zlaté krídla po bokoch 😬
V kurze je to, aký chodník máš pred domom... Ak tankodrom tak jedine thule 😀
Ak chceš in kočík kúp si cybex len pozor... na fb každý týždeň vidím minimálne jedno video ako kočík vŕzga, klepoce no hrozne zvuky vydáva aj po pár pouzitiach.dovolim si tvrdiť ze to uz radšej poľský kočík ako behat s takou hrkálkou lebo nie vzdy to uznajú na reklamáciu.
Pozeraj recenzie ako sa s kočíkom jazdí , ako zvláda terén. Designovy kočík ti je zbytočný keď s ním v pohode prejdeš iba po auparku a nezvládne poriadne ani zámkovu dlažbu
A dám ti jednu recenziu ja ma joolz hub plus. Využívaný denno-denne takmer 2 roky od narodenia a chodi sa s ním parádne, nevrzga a dovolím si tvrdiť ze patrí k tým in značkám. Predáva sa ako kočík do mesta ale ja som s nim prešla aj po lúke aj po poľnej ceste.
@lizatko1009 alebo mickey alebo okvetinkovany, ale je trendy... tolko je teraz tych cybexov, ze sa bojim, ze mi uz aj z chladnicky vyskoci.
Takze pre autorku... IN je asi cybex, ale zas mat kocik, ktory ma teraz skoro kazdy. Ja som vyberala na svoje potreby a hlavne, aby nebol tuctovy, no zas nie taky, co vrgza po mesiaci... moj prezil 2 deti, sneh, lad, asfaltku, tankodrom, Rainerku, Popradske pleso, lesnu cestu, polnu cestu a teda v pohode da este aj tretie. Nevrzga, ide stale ako po masle. Dnes som do neho cestou z kostola nalozila obe deti, lebo starsiu boleli nohy a dal to na paradu. Ale teda nie je asi IN, ale vrelo ho odporucam dalej... ABC Desing Salsa 4 air Diamond.
@riamia91 asi tak, ja by som nechcela to co ma každá druhá.
Najtrendy je asi cybex 🤭 to ci uz je aj taky super ako sa tvari je diskutabilne, ale niekomu ide fakt len o trend 🤷♀️
Aj nás čaká vyberanie kočíka, no vôbec sa neriadim tým čo je in 😁 Cybex je teraz veľmi in no vidím naň strašne veľa reklamácií, trendy je aj joolz aj bugaboo aj moon no mňa ani jeden neoslovil. Radšej kúpim poľský kočík aj keď nebude in ale bude pevný a nerozíde sa po mesiaci 😊😁
Mali sme tiez Stokke a teraz Bugaboo 👌👌👌 Najlepsia voľba.
@anjelicek26 no lebo Cybex dizajnovo veľmi "stíha" 😅👌👌👌👌 Máš skvelý vkus 🤣
Kocik vyberas podla toho, co je "trendy", aj ked bude na.... ??? Ja som vyberala taky, aby vyhovoval mne. A tie "barove stolicky" ma teda vobec neocarili.
Cakame 4.babo. A kocik bude ten co som kupila pri prvom pred 9.rokmi. Absolutne netusim co je trendy.
Ale co mne vyhovuje. A ten kocik by som nevymenila za ziaden iny.
Co som chodila kocikovat. Kamosky mali taky uplne nizky. Mini vanicka-co by mi tam dieta na max 3mesiace voslo.
Podvozok taky ze sa on zakopavali…
@mamamasama si si chcela kopnut ci ako a toto je jediny model,ktory maju,ze🫣Tiez mozeme povytahovat vsetky Bugaboo limitky poslednych rokov, tam je to tiez sama perla...
@mamamasama bgb je laska 💕 ja som s mojim aj behavala, vie byt mestsky elegan, ale vie byt aj tank... bez problemov zvladol aj snehovu kalamitu, len som prehodila rucku, nech idu terenne kolesa prve a uz sme leteli dedinou 👌
A to bol az moja druha volba 😂
@mamamasama cybex je nahodou krasny kočiar 😇 a tak isto , aj bugaboo kedysi začinal , žiadna parada par rokov s5 ...
A žienky , prosim pekne , každa vyberajte kočik podla vašich predstav...ja som tu položila otazku poriadne danú ..čiže hlupe odpovede ma nezaujimaju 😉
podla mna bugaboo, cybex a joolz 🙂
@banalu suhlas. Zvladne kazdy teren, keď si prehodis rucku. Takisto s nim behavam, plus korčule. 👌 🙂 Dokupili sme skejtik pre staršieho. Uplne top! 🙂
Ahoj, my mame Hartan Viva, a velka spokojnost 🙂 https://www.hartan.de/de/kinderwagen/viva-gtr.php
@anjelicek26 podarilo sa ???? 🤗🤗🤗
@nika11103 Tak len 8.tyzden, srdiecko krasne bije,tak verime,ze to tentoraz dobre dopadne🥰
@babulkomale Park inn🤣
My mame Easywalker Jimmey a neskutočne sme spokojní 👍 poradila som ho trom dievčatám a hneď ho kúpili aj ony 🤣 ĽAHKÝ, veľká vanicka a super ovládanie.
Dcéra chcela najprv iný, nakoniec si vybrali Hartan Mercedes Avantgarde svetlomodrý. Ale nemyslím, že je to kočík, ktorý je in. Ale je krásny a vraj spĺňa to, čo chceli od kočíka.
stokke nahradil cybex a jeho limitky