Ktorý kočík je podobný ako Camarello Granada?

sonea
25. feb 2014

Ahojte, chcem sa opytat ci neviete o nejakej znacke, ktora je podobna kociku camarello granada. Paci sa mi velmi tvar tohto kocika a splna uplne vsetky moje podmienky, ktore ocakavam od kociara. Tak ci ken neexistuje nejaky podobny len lacnejsi 🙂

anjel35
25. feb 2014

@sonea a videla si ho už aj naživo? Mne sa tiež pozdával, hoci ťa možno trochu sklamem, ale tento kočík už vlastne patrí medzi tie lacnejšie. Mala som o neho zaujem, presne i tuto farebnu kombinaciu, ale bohužial ked som ho videla v obchode, rozmyslela som si to. :(

sonea
autor
25. feb 2014

No jedine tak som ho videla, ked prechdzala okolo mna mamicka s takym kociarikom. A preco si sii to rozmyslela?
@anjel35

anjel35
25. feb 2014

@sonea ak by si si ho chcela vyskúšať, v KE ho maju napr. v Galerii na prizemi, v takom zelenom odtieni, ale na ukažku tam maju aj potahy z ostatnych farebných kombinacii. Ja som si to rozmyslela len preto lebo je naozaj velky. Ja mam len 160 cm a uplne som sa pri nom stracala. Skor hladam mensie kočíky aby som sa v pohode vošla do obchodov aj do vyťahu.. Inak manzelovi sa pacil, ma vyborne perovanie, vanička vyzerala byť pohodlna a bola dost priestranna, ale ked nam ukazali športovú časť, ta sa mi až tak nepáčila. Posobila na mna vyslovene lacno a vobec nie pohodlne. Ale vanička bola v pohode.

sonea
autor
25. feb 2014

Aha no ja mam 151 cm 😀 a nasla si nieco mensie? Mne sa velmi paci ten tvar inak som aj za nejaky iny ... no splna vsetko co by som chcela aby kociar mal ...
@anjel35

anjel35
25. feb 2014

@sonea ano ten tvar je naozaj velmi pekný a konkretne aj tato farebna kombinacia je z nich najkrajšia. . pre mna bolo zaujimave aj to , že granada je lahka oproti ostatnym polskym kočíkom, ma len do 10 kíl, čož je super. No len tá veľkost. Nie som ešte 100% rozhodnuta, ale skušala som peg perego book plus a concord fusion, su menšie a samozrejmie aj kvalitnejšie. Ale kedže su dost drahe, tak sme sa rozhodli kúpiť kočík použitý , aby ta cena nebola tak vysoka. Určite ale odporúčam ti skusit sa k nemu postavit, trochu sa s nim prejst , lebo to čo jednemu vadí nemusí druhemu. 🙂

sonea
autor
25. feb 2014

Noo ja si necham poradit..ale kedze si hovorila ze mas 161 a si sa pri nom stracala tak co ja 😀 noo a presne mi islo aj o to ze je lahucky. Tak sa asi budem musiet po niecom inom :-/..ale dakujem za rady
@anjel35