mamicky chcem sa spytat ktory kocik je taky najidealnejsi pre na jar, lebo som mala vybratu NUNU ale na tu som necitala na konikovy nic dobre tak som teraz taka zmetena s toho,
ja som pocula len to najlepsie o quinny,ale mne sa osobne nepaci ..
pre mna pojem "najspolahlivejsi a najlepsi" znamena urcite nafukovacie kolesa v počte 4,ziadna trojkolka alebo vpredu zdvojene koleso, hmotnost nie nad 10kg a vmestitelny do mensieho kufra. a podla toho som hladala ja...
@zuzkal99 a nejake parametre alebo podmienky ma ake splnat????
skus tu, mozno ti poradia 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/aky-mate-kocik-a-ako-ste-s-nim-po-case-spokojne/
Ja mám Baby Jogger City Elite a nedám na neho dopustiť, má veľké nafukovacie kolesá a super rýchlo a ľahko sa skladá do auta, má striešku skoro cez celú prednú časť, takže super tieni a zhora má tri okienka, aby si mohla sledovať, čo dieťatko robí. Strieška sa dá dať do troch polôh, a je priestranný aj na ležanie. Ja ho mám vyše roka a som s ním maximálne spokojná.
Ahoj, ja by som ti odporucila Teutonia Cosmo - stvorkolka, skladna, lahka, velka vanicka alebo Bugaboo ten je este lahsi. Rozhodne si daj cas na vyber kociara, lebo to bude tvoj "pracovny nastroj" rok urcite a mozno aj viac. takze vyberaj poriadne.
ja som dlho vyberala a nakoniec to bude Concord Neo. Ale nepises, ci hladas od narodenia alebo sportak
Vyborny je aj EasyWalker, ci Bumleride
ak sportak, tak Britax B-Agile.
Kolko mesiacov bude mat dieta? Kade chces s nim chodit? Kolko penazi? Ako golfky? Ci velky sportovy kocik? Otocene dieta k sebe? Velka strieska? Budes to mat ako jediny kocik?
Najskor si najdi odpoved na otazky, pozri si obrazky niekde v eshope co sa ti asi paci...a potom hladaj vo fore ake maju kocky skusenosti
Nikto za Teba kocik nevyberie,lebo nevieme co od neho chces
Baby jogger city mini alebo elite, ako verzia 4-kolky. Ak zvazujes nunu, tak asi hladas pre starsie dieta..
- uzasne riesena strieska
- uzasne dlha chrbtova opierka
- uzasne skladanie
- spojena rucka
- lahko manevrovatelny
- do 25kg vahy dietata
- kvalitny material
My si po neho ideme na jesen 🙂
Icandy peach a bugaboo bee su skele kociky.
odpoved na tvoju otazku neexistuje, vzdy ma kociku nieco, co niekomu nesadne, kazdy kocik ma nieco ine, len ty vies, co potrebujes, co od kocika ocakavas, ci chodis mhd a musis kocik zdvihat, ci nakladas kocik do auta, ake velke dieta tam budes vozit, ci to bude jediny kocik, alebo hladas nieco len do auta, resp. naopak, a kolko chodis s kocikom a po akom terene...
napr. my urobime denne cca. tych 5km (cize to by maly nepresiel peso) po dost rozbitych cestach, maly ma skoro tri roky a minimalne do jari sa este vozit bude ( vzhladom na to,ze potrebujem prejst dlhu cestu, to by mi peso nepresiel a auto sa mi nechce vytahovat vzdy z garaze), v kociku aj spi, kocik skladame do auta, sice nie denne, ale obe auta su dost velke (cize so skladnostou si nelamem hlavu),
takze sme potrebovali priestranny terenny kocik, bez ohladu na vahu a skladnost, mame bj elite a je uzasny, uz iny nechceme 😉
ale ak hladas nieco skladne, lahke, len na rychle prevozy na kratke trasy, tak potrebujes zas nieco uplne ine, alebo ak hladas nieco pre mensie dieta, tak zas nieco ine... preto sa neda jednoznacne povedat, ktory kocik je naj 😉
ja odporucam vyrobcov:
peg perego
quinny
hartan
gesslein
baby jogger
jaj a jasne, ze aj cena asi ma svoj vyznam 😉 cize musis vediet, do akej sumy chces ist...
Aj mne sa páčila NUNA, ale keď som uvidela Britax b-agile,tak bolo rozhodnuté.Už len počkať kedy nám príde a môžeme si ho vychutnávať 🙂