...
ja mam colleto austin a ten ma sakra velku vaničku, len škoda že mi tam mala necchcela byt
my mame Camarello Q12 (trojkombinaciu) - aj preto som si ho vybrala, ze ma velku vanicku 😉 inak som s nim spokojna po vsetkych strankach, mozem odporucat.
ja som zatial postrehla, ze Jane maju velku vanicku a aj Buggabo Cameleon.
Inak aj rozne Polske kociky, len tam treba zvazit aj vahu a parametre.
maxi cosi mura - 85cm vnutorny rozmer
concord neo - 84cm vnutorny rozmer
Jane model 2009 - 82cm - nove su vyrazne mensie.
jane 2009
Inglesina Magnum (kombinacia) alebo Dema kociky maju velke vanicky.
ja som mala Steggi Lux a mal naozaj krasnu priestrannu vanicku a aj bol super.
aj peg perego ma vcelku velke vanicky🙂
camarelo Q 12 - vozili sme sa takmer 8 mesiacov 😉
v podstate je rozdiel vo vanickach cca 5cm,,no zalezi kedy sa ti dieta narodi,,podla toho kedy tam budes potrebovat fusak popripade aj overal... 😒
urcite by som si kocik nekupovala podla vanicky,,sportak vyuzivas asi 2 roky za to vanicku len okolo pol roka... 😉
my sme mali peg perego culla.bola to jedna znavacsich vaniciek. tiez som chcela vacsiu. bola som s tym kocikom taka spokojna ze som si ho nechala aj pre druhe🙂
Jane Slalom Pro - vancika transport
my mame bexu a zda sa mi dost velka
keby som znovu kupovala kočík, už by som kupovala iba športový, my sme mali Steggi Lux Air - mal super veľkú vaničku, ale keď mala malá 5 mesiacov už si vedela sadnúť a tým pádom bolo nebezpečné ju tam nechať. Preto doporučujem zamerať sa na športové, ktoré sa dajú potom používať s remeňmi. My máme Silver cross Freeway - má zimný fusak, kam môžeš dať aj novorodenca a pre väčšie bábo aj nánožník.
jané ma dosť veľkú vaničku, jednu z najvačších.