Ktorý hlboký kočík má najväčšiu vaničku ?

sona_ciasnohova
3. nov 2011

...

kiwi82
3. nov 2011

jané ma dosť veľkú vaničku, jednu z najvačších.

dankadina
3. nov 2011

ja mam colleto austin a ten ma sakra velku vaničku, len škoda že mi tam mala necchcela byt

sweetsuzi
3. nov 2011

my mame Camarello Q12 (trojkombinaciu) - aj preto som si ho vybrala, ze ma velku vanicku 😉 inak som s nim spokojna po vsetkych strankach, mozem odporucat.

tehula
3. nov 2011

ja som zatial postrehla, ze Jane maju velku vanicku a aj Buggabo Cameleon.
Inak aj rozne Polske kociky, len tam treba zvazit aj vahu a parametre.

anjelicek26
3. nov 2011

maxi cosi mura - 85cm vnutorny rozmer
concord neo - 84cm vnutorny rozmer
Jane model 2009 - 82cm - nove su vyrazne mensie.

mimisash
3. nov 2011

jane 2009

bosoriak
3. nov 2011

Inglesina Magnum (kombinacia) alebo Dema kociky maju velke vanicky.

stanislavao
3. nov 2011

ja som mala Steggi Lux a mal naozaj krasnu priestrannu vanicku a aj bol super.

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amouramour
3. nov 2011

aj peg perego ma vcelku velke vanicky🙂

chrumen
3. nov 2011

camarelo Q 12 - vozili sme sa takmer 8 mesiacov 😉

zuzikkaa
3. nov 2011

v podstate je rozdiel vo vanickach cca 5cm,,no zalezi kedy sa ti dieta narodi,,podla toho kedy tam budes potrebovat fusak popripade aj overal... 😒
urcite by som si kocik nekupovala podla vanicky,,sportak vyuzivas asi 2 roky za to vanicku len okolo pol roka... 😉

hoogy
3. nov 2011

my sme mali peg perego culla.bola to jedna znavacsich vaniciek. tiez som chcela vacsiu. bola som s tym kocikom taka spokojna ze som si ho nechala aj pre druhe🙂

abbie
3. nov 2011

Jane Slalom Pro - vancika transport

murinka
3. nov 2011

my mame bexu a zda sa mi dost velka

gubcikova
3. nov 2011

@zuzikkaa má pravdu.treba pozerať hlavne na športovú časť.ja čakám v januári a je mi teda jedno či bude mať úzku vaničku.dieťa aj tak na leto plánujem dať do športovej časti.a dieťa ti po ležiačky tak dlho nevydrží.

renatka100
3. nov 2011

keby som znovu kupovala kočík, už by som kupovala iba športový, my sme mali Steggi Lux Air - mal super veľkú vaničku, ale keď mala malá 5 mesiacov už si vedela sadnúť a tým pádom bolo nebezpečné ju tam nechať. Preto doporučujem zamerať sa na športové, ktoré sa dajú potom používať s remeňmi. My máme Silver cross Freeway - má zimný fusak, kam môžeš dať aj novorodenca a pre väčšie bábo aj nánožník.